Fantacine.com

Hærder til nervøse spændinger

Hærder til nervøse spændinger


Nervøs spænding er en tilstand, der lejlighedsvis rammer alle. Men hvis din lidelse er i gang, kan du have et alvorligt problem. Løbende angst og spænding kan føre til kronisk sygdom. Det er derfor, det er så vigtigt at lindre spændinger, når det opstår. Spændingen er en meget personlig ting, så genkende dine symptomer og bestemme, hvad løsninger fungerer bedst for at hjælpe du slipper stress og direkte din fokus på mere behagelige ting.

Dyrke motion

Ubehandlet spænding opbygger og skaber stramme, ømme muskler. Udstrækning og fysisk bevægelse løsner musklerne og gør din krop stærkere. Den tid udøver giver dig mulighed for at få dit sind off spændingen-forårsager tanker, eller i det mindste arbejde gennem dem konstruktivt. Næste gang du føler dig anspændt om noget, gå en lang tur. Selv hvis du finder nogen løsning på problemet generer dig, vil du have øget energi og styrke, samt mental klarhed.

Massage

Massage er en anden sund måde at helbrede nervøse spændinger. Massage kombinerer gnide, trykke og manipulere din hud, muskler, ledbånd og sener. Det lindrer muskelspændinger, smerter, stivhed og det fremskynder heling. Det er en effektiv måde at behandle angst. Fokus på behagelige fysiske fornemmelser distraherer dig fra dine tanker, og den menneskelige kontakt er betryggende. Ifølge Mayo Clinic, massage har fordele, der går ud over blot at have det godt og forkælelse dig selv.

Pharmaceuticals

Når nervøse spændinger er vanskelig at kontrollere, kan din læge ordinere medicin til at lette dine ængstelige følelser. Anti-depressiva og anti-angst medicin hjælpe dig slappe af. For eksempel kan din læge ordinere et lægemiddel, der slapper dig, hvis du er nervøs om at have en tand trukket eller undergår en pelvic eksamen. Hvis dine spændinger er i gang, kan det føre til en række andre medicinske problemer såsom hovedpine, forhøjet blodtryk og destruktiv adfærd som over-spise eller indtage store mængder alkohol. Narkotika og medicinsk behandling kan være nødvendigt for at afhjælpe de resulterende virkninger af spænding.

Urter

Urter er en vigtig del af traditionel kinesisk medicin (TCM) og giver en naturlig kur mod nervøse spændinger. TCM praktiserende læger ordinere urter til behandling af post-traumatisk stress, fobier, panikanfald og generaliseret angst. Fælles urter indgår i en spænding behandling planen indeholde kava-kava, ginseng og lidenskab blomst. Kava-Kava forbedrer stress lidelser, nervøse spændinger og rastløshed, uden tab af mentale accuity, ifølge det amerikanske National Library of Medicine National Institutes of Health. Urterne kan anvendes til at skabe te, tilsættes til fødevarer eller tages som kosttilskud i pilleform.


        

Udgiv min kommentar