Fantacine.com

Er Gåture Lungebetændelse Contagious?

Er Gåture Lungebetændelse Contagious?


Ifølge Mayo Clinic, 60.000 amerikanere dør hvert år af lungebetændelse, en foruroligende statistik, der kan forårsage nogen til at være bekymret. Lungebetændelse kan være mild eller livstruende. Selv alvorlige tilfælde af lungebetændelse kræver hospitalsindlæggelse, gå lungebetændelse er mildere. Det kræver ikke indlæggelse, og mange mennesker har det uden at vide det. Sengeleje er vigtigt, samt antibiotika for at forkorte den tid af sygdommen.

Identifikation

Mycoplasma pneumoniae organisme forårsager walking lungebetændelse. Det er en bakterie, der inficerer lungerne. Betingelsen er normalt milde, så mange syge ikke kan se en læge. Symptomer er hovedpine, kvalme, ondt i halsen, feber, kuldegysninger og brystsmerter. Sommetider folk fortsætter med at arbejde, fordi de ikke føler, de har brug sengeleje, deraf navnet "walking lungebetændelse."

Advarsel

Mycoplasma lungebetændelse, som er smitsom, spreder sig let gennem luftbårne dråber. Når du inhalerer organismerne, de passerer ind i dine lunger 'luftsække. Nogle mennesker kan kæmpe mod organismerne, men andre kan ikke. Det er vigtigt at se en læge, hvis symptomerne varer mere end en uge. To millioner mennesker om året kontakt gående lungebetændelse. Børn er de mest modtagelige, idet 70 til 75 procent plagede.

Tidsramme

Normalt forkølelse og influenza symptomer rydde op inden for en uge. Hvis du har gåafstand lungebetændelse (Mycoplasma pneumonia), kan symptomerne vare op til en måned. Inkubationstiden er én til tre uger. Når du begynder et regime af antibiotika, vil symptomerne forsvinder hurtigt, bortset fra en eventuel tør hoste. Det er vigtigt, at du følger lægens ordrer, fordi komplikationer kan opstå. Antibiotika stoppe dig fra at være et luftfartsselskab, så du vil ikke være smitsom.

typer

Antibiotika, der almindeligvis anvendes til walking lungebetændelse er tetracyclin, clarithromycin eller erythromycin, som er yderst effektive. Læger anbefaler sengeleje så godt. Selvom antibiotika vil standse spredningen af ​​walking lungebetændelse, er det tilrådeligt at bære en maske for de første par dage eller undgå kontakt med folk for at bekæmpe udbrud.

Forebyggelse / Solution

Det er svært at undgå at gå lungebetændelse, fordi det har en lang inkubationstid og mange mennesker ikke klar over de har det. Hvis du har influenzalignende symptomer, der varer mere end en uge, se en læge. Dæk munden, når hoste eller nysen og undgå langvarig udsættelse i overfyldte områder. Hvis nogen du kender, har gå lungebetændelse, undgå kontakt med mindre hun er på antibiotika. Vask dine hænder før spise, drikke, efter brug af toilettet og ofte hele dagen.


        

Udgiv min kommentar