Fantacine.com

Sådan bruges et hjem Triglycerider Test Kit

Sådan bruges et hjem Triglycerider Test Kit


Et hjem triglycerider test kit er en enkel og effektiv måde at måle mængden af ​​triglycerider i blodet. Det er let at bruge hjem testkit at overvåge dine triglycerider over tid, som du træffe foranstaltninger til at sænke eller hæve dem for dit helbred.

Instruktioner

1 Pak kit og være sikker på at alle komponenter er inkluderet, før du begynder at bruge det.

2 Læs instruktionerne grundigt. Nogle tests kræver, at du hurtigt i flere timer, før at tale testen. De kan også fortælle dig at stoppe med at ryge for et vist antal timer, eller ikke at tage medicin lige før du begynder testen.

3 Lad din arm hænge ned på din side i ca. 30 sekunder, så blodet flyder i din hånd. Så læg din hånd ned foran dig med håndfladen opad.

4 Prik fingeren med den medfølgende lancet. Du bør ikke have nogen problemer med at trække blod fra dette område.

5 Indsaml blodet som anvist på hjemmet triglycerider test kit instruktioner. Placer den på hjemmet testkit som angivet. Der findes flere typer af test på markedet. Du kan være at placere den på en teststrimmel, du indtaster i en håndholdt måleapparat. Alternativt kan du lægge det på kemisk reaktive papir, som du derefter vil sende til et laboratorium.

6 Pakke den indsamlede prøve i det udleverede materiale, hvis du sender det ud til et laboratorium for at have din triglycerider målt. Sørg for at udfylde formularen fuldstændigt og omfatter alle de oplysninger, den beder om.

7 Vent et bestemt tidsrum, hvis dit kit giver øjeblikkelige resultater derhjemme. Du har måske først nødt til at trække en fane for at aktivere en kemisk reaktion.

8 sammenligne farven på din prøve til diagrammet forudsat at få din numerisk læsning. Brug derefter nummeret til at fortolke dine resultater, ifølge oplysningerne. Hvis du bruger en håndholdt elektronisk enhed, vil det give dig et numerisk læsning automatisk. Tag dette nummer og evaluere dine resultater.

TIPS

  • Gennembore fingeren på siden snarere end på den centrale pad. Det vil stikke mindre.
  • Hvis dine hænder er kolde, vaske dem i varmt vand, før du begynder.
  • Del oplysninger med din sundhedspleje praktiserende læge, hvis dine triglycerid niveauet er højt. Det kunne være et tegn på en høj risiko for hjertesygdomme eller det kan signalere en udiagnosticeret sygdom.

        

Udgiv min kommentar