Fantacine.com

Hvordan man behandler anæmi med vitamin B-12

Hvordan man behandler anæmi med vitamin B-12


Mange typer af anæmi, en blod tilstand præget af en lav hæmoglobin count resulterer i et tab af energi, kan med held behandles med vitamin B-12. Ved at konsultere med din læge eller sygeplejerske, kan du afgøre, om din type af anæmi kan behandles med vitamin B-12 så godt.

Instruktioner

Forkæl anæmi med vitamin B-12

1 Rådfør dig med din læge eller sundhedsplejerske, om din specifikke type af anæmi med held kan behandles med vitamin B-12. Mere alvorlige former for anæmi kan kræve flere typer af behandling for at få hæmoglobinniveau til normal. I sjældne tilfælde kan en blodtransfusion være forpligtet til at opretholde en sund røde blodlegemer.

2 Beslut hvordan du vil tage B-12 tillæg til at behandle Deres blodmangel. B-12 er tilgængelig som en oral eller sublingual tablet, en væske eller endda en injektion. Da B-12 er et vandopløseligt vitamin, kan tages store doser, selv om der kan være milde bivirkninger såsom hyppig vandladning, kløe eller en pludselig varm flush til huden.

3 Vælg at tage din B-12 supplement som en del af et større vitamintilskud, såsom en B-kompleks eller multi-vitaminer Andre vitaminer og mineraler, såsom folinsyre, vitamin C og jern er også nyttige til behandling af anæmi og bør tages såvel.

4 Forkæl din blodmangel ved at spise fødevarer, der er naturligt højt vitamin B-12. Disse omfatter æg, skaldyr, kød og mejeriprodukter. Hvis du er vegetar eller veganer, overveje en tørre korn, der er blevet beriget med vitamin B-12, sammen med jern, folinsyre og vitamin C.

5 Vær opmærksom på eventuelle forskelle i din energi niveau efter du tager vitamin B-12 for at behandle Deres blodmangel. Du bør også anerkende en ændring i sekundære symptomer såsom tonen i din hud (blodmangel forårsager en person til at blive vist blegt) og skørhed dine negle.

6 Planlæg en opfølgende besøg med din læge eller sundhedsplejerske at bestemme virkningen af B-12 behandling har haft på din blodmangel. Din læge vil udføre blod arbejde, der vil måle din hæmoglobinkoncentration, røde blodlegemer og røde blodlegemer størrelse og fordeling for at se, hvor godt B-12 behandling udført.

TIPS

  • For deres arbejde i at opdage effektiviteten af ​​vitamin B-12 i behandling anæmi, William Murphy, George Minot og George Whipple vandt Nobelprisen i 1934.

        

Udgiv min kommentar