Fantacine.com

Sådan bruges Sennep at helbrede kronisk hoste

Sådan bruges Sennep at helbrede kronisk hoste


Kronisk hoste indikerer generelt en alvorlig respiratorisk problem. Men hvis du og din læge har arbejdet sammen og kan ikke bestemme kilden til problemet, kan det være et problem forårsaget af dit miljø snarere end et sundhedsproblem. Mens dette kan være en kilde til trøst, hvis du frygtede det værste, kan denne situation være vanskeligere at behandle, da problemet ikke nødvendigvis let afhjælpes med medicin. Naturmedicin er en god måde at behandle denne form for lidelse, så du ikke over-medicinere dig selv og få dit åndedrætsorganerne yderligere skade. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man bruger sennep til at helbrede kronisk hoste.

Instruktioner

Sådan bruges Sennep at helbrede kronisk hoste

1 Bland mel, æggehvide og sennep sammen i den lille skål. Brug en ske eller gaffel til at blande ingredienserne, indtil de danner en gullig pasta.

2 Coat dit øvre bryst område grundigt med Vaseline.The pasta vil generere varme som det sidder, så Vaseline vil forhindre brænding og hudirritation.

3 Fold pastaen op inde i lommetørklæde. Det vil gøre en squishy grødomslag for brystet.

4 Fastgør grødomslag til brystet ved hjælp af den atletiske wrap. Må ikke wrap dig selv for hårdt eller sennep blandingen vil sive ud.

5 Kjole warmly.Even hvis vejret er varmt, sat på lange søvn bukser og en langærmet skjorte.

6 Hvile i cirka en time. Når du står op, skal din hoste være væk. Hvis dit bryst på noget tidspunkt begynder at føle ubehageligt varmt, tilføje mere Vaseline og derefter erstatte den grødomslag.


        

Udgiv min kommentar