Fantacine.com

Hvad er den tilbagevirkende fordele for CLL?

Hvad er den tilbagevirkende fordele for CLL?


Institut for Veterans Affairs har længe etableret de igangværende undersøgelser vedrørende de typer af sygdomme kontrakt fra visse herbicider anvendes under krige. De sygdomme har medtaget Parkinsons sygdom, hårcelleleukæmi, kronisk B-celle-leukæmier og iskæmisk hjertesygdom. Kronisk lymfatisk leukæmi er også blevet forbundet med Vietnam veteraner, og efter intense studier og overvejelser, har folk med en sådan sygdom siden blive berettiget til med tilbagevirkende kraft betalinger.

Kronisk lymfatisk leukæmi

Kronisk lymfatisk leukæmi er en af ​​de fire vigtigste typer af leukæmi. Sygdommen har en langsom progression sats, der udvikler et stort antal hvide blodlegemer. Mennesker med forværring CLL vil vise symptomer på vægttab, træthed, åndenød og hyppige infektioner. Behandling af CLL afhænger tidspunktet for diagnosen og sygdommens progression. Chance for helbredelse er baseret på patientens alder, nuværende helbred og hvilken fase af sygdommen patienten er i.

medicinske resultater

Fra undersøgelser foretaget af Institute of Medicine udvalg, udsættelse for herbicider ligner Agent Orange eller komponenter af det har en øget risiko for at få CLL. Ud af de 3,1 millioner Vietnam veteraner, der tjente i det sydøstlige Asien, er der rapporteret 560 nye tilfælde om året. CLL er mere tilbøjelige til at forekomme hos personer 50 år Hårcelleleukæmi, en kronisk B-celle lymfoproliferativ sygdom, er blevet klassificeret som en sjælden form for CLL.

tilbagevirkende Fordele

IOM Udvalget har konkluderet der er tilstrækkelig dokumentation for, at CLL er forbundet med Agent Orange og veteraner skal betales fordele. Tilbagevirkende fordele opstår fra den dato, inden da Department of Veterans Affairs modtog kravet og vil blive udbetalt til den veteran eller den efterlevende ægtefælle, forældre eller barn, hvis veteran er afgået ved døden. Veterans Fordele Administration fordel udgifter vil beløbe sig til $ 3.4 milliarder kroner. 86,069 Vietnam støttemodtagere vil være berettiget til at modtage betalinger med tilbagevirkende kraft for CLL og eventuelle nye formodede forhold. Hver enkeltes fordele vil være baseret på en procentdel, at faktorer alvorligheden af ​​kvæstelser veteranen modtog mellem 10 procent til 100 procent, om veteran er gift, afdøde og hvis den enkelte har nogen børn. Andre fordele veteranen kunne modtage kunne afløse den mængde tilbagevirkende kraft fordele den enkelte kunne få.


        

Udgiv min kommentar