Fantacine.com

Hvad kan man forvente med kemo

En persons oplevelse med kemoterapi afhænger af mange forskellige ting. Du kan forvente at arbejde sammen med din læge for at vælge et behandlingsforløb, eller en kombination af behandlinger, der bedst opfylder dine behov. Her er nogle generelle ting at forvente under kemoterapi.

Metode til Delivery

Kemo kan leveres på mange måder: i pilleform, i et skud, i en injektion eller direkte på kræft.

Hvor behandlingen Happens

Afhængigt af hvilken type af kemoterapi, kan det leveres i hjemmet eller i en indlæggelse eller ambulant medicinsk facilitet. Spørg din læge om dine muligheder for behandlingsmuligheder steder.

Bivirkninger

Bivirkningerne af kemo også variere baseret på hvilken der gives medicin, hvor ofte det har givet og patientens helbredstilstand på tidspunktet for behandlingen. Nogle almindelige bivirkninger er hårtab, kvalme, opkastning, sår i munden og negle ændringer.

Selvpleje

Din læge vil sandsynligvis at ordinere egenomsorg metoder til at hjælpe dig med at inddrive hurtigere. Forvent at du måske brug for nogen til at hjælpe dig passe dig selv, mens du gendanne, selvom du er vant til at leve alene.

Frekvens

Alt kemoterapi gives ikke med samme hyppighed. Hvor ofte du får denne behandling afhænger af en masse ting, herunder type kræft du har, og hvilken kemoterapi stof du tager.


        

Udgiv min kommentar