Fantacine.com

Om Bleach helbredelsesmetoder for Herpes

Herpes er en sygdom, der påvirker omkring en ud af fem kønsmodne mennesker i verden. Det anslås, at omkring 80 procent af befolkningen lider af herpes er uvidende de bærer virussen. Som et resultat, er det lidt underligt, at herpes formår at sprede så effektivt. Mens der ikke er nogen kur mod herpes, er der en række hjemmelavede retsmidler, der foregiver at lindre symptomer og temperament udbrud. En sådan fremgangsmåde involverer blegemiddel.

Hvad er Herpes?

Herpes er en sygdom, der overføres ved seksuel kontakt. Når kontraheret, kan det eksistere i kroppen for evigt. Virussen trives på uforudsigelighed --- mens det er normalt hvilende i kroppen, kan udbrud overflade på ethvert tidspunkt. Det er almindeligt antaget, at virussen kun kan sprede sig under et udbrud fase, men herpes kan faktisk blive videregivet på ethvert punkt, selv når der ikke er nogen synlige symptomer. Kombinationen af ​​misinformation og forekomsten af ​​herpes hos individer uvidende om, at de er smittet tillader viruset at proliferere uformindsket styrke.

Hvad er symptomerne?

Symptomerne på herpes under et udbrud fase omfatter smertefuld brændende eller kløe i det inficerede område, kombineret med udvikling af sår og vabler, udflåd fra penis eller vagina, muskelsmerter og hovedpine og feber. Efter en person kontrakter virussen, den indledende udbrud normalt manifesterer efter en periode på omkring to uger. Symptomatisk, det første udbrud er det værste. Efterfølgende udbrud falde i sværhedsgrad, selv om virus forbliver lige så potent.

Er Bleach en effektiv kur?

Anvendelse af blegemiddel til de ramte områder i perioder med udbrud er blevet udråbt som en effektiv hjem middel mod herpes symptomer. Den mest almindelige anbefaling er at vaske området med fortyndet klor blegemiddel. Dette menes at dræbe virus på huden, hvilket gør det impotent for øjeblikket og lindre symptomer. Videnskabeligt, en undersøgelse offentliggjort på PubMed i 1988 af WS Croughan og AM Behbehani fra University of Kansas Medical Center viste, at en anvendelse af blegemiddel i 10 minutter kunne gøre virus inaktiv.

Hvad er risikoen?

Selv når korrekt fortyndet, blegemiddel stadig har evnen til at forårsage irritation og brændende på hudens overflade. Langvarig indånding af blegemiddel er giftig på grund af den fælles ingrediens af natriumhypochlorit. Andre foreslået (sikrere) alternativer indbefatter anvendelse af sprit eller hydrogenperoxid. Men hvis du er i et dilemma, kan blegemiddel anvendes uden unødige risikoniveauer, så længe omhu at fortynde blandingen og det anvendes i et rum med tilstrækkelig ventilation.

Overvejelser

Med brugen af ​​ethvert hjem afhjælpe, den korrekte analyse er altid en afvejning af de forventede fordele af behandlingen mod den potentielle risiko. På balance, for dem, der lider endeløse udbrud af genital herpes, forbigående irritation huden forårsaget af blegning området måske forståeligt nok blive opvejet af den lindring fra symptomerne på herpes. Den bedste forebyggelse er dog altid at være proaktiv i at beskytte mod sammentrækning af seksuelt overførte sygdomme. En aften med sjov er aldrig værd en levetid på elendighed.


        

Udgiv min kommentar