Fantacine.com

Hvad er en Herpes forkølelsessår?

Hvad er en Herpes forkølelsessår?


Den orale form for herpes er, hvad der forårsager forkølelsessår og deres forekomst er ret almindeligt. I modsætning fordærve sår, der udvikler på indersiden af ​​munden, herpes forkølelsessår anført på den yderste områder omkring munden såsom læber, hage, kinder og omkring svælget. Den virus, der forårsager oral herpes er meget smitsom og omtales ofte som "kysse sygdom".

Hvad er Herpes?

Herpes.com forklarer, at herpes forkølelsessår er forårsaget af HSV-1 virus. Ca. 8 procent af individer har haft en vis form for udsættelse for HSV-1-virus. Den virus kan forårsage store udbrud i starten, langsomt snoede ned efter hver forekomst.

Identifikation

Forkølelsessår, også kendt som feber blister, kan være ganske smertefuld og ofte vises som væskefyldte blærer, der er visuelt mærkbar, rød og crusty. Nogle gange kan den kolde ømme sive interne væske; der er, når betingelsen er mest smitsom for andre individer.

Oral til Genital og Reverse

Der er en anden form for herpes, der er kendt som genital herpes, forårsaget af HSV-2-virus. Ifølge KidsHealth.org, er det muligt at overføre begge former for virus til et andet individ. For eksempel, selv om forkølelsessår er forårsaget af HSV-1 virus, der modtager oral sex fra et inficeret individ overfører virus til kønsorganerne. Ligesom et forkølelsessår på munden kan overføre virus til de eksterne kønsorganer, kan scenariet også forekomme i omvendt rækkefølge.

Transmission

En herpes forkølelsessår kan overføres gennem spyt og legemsvæsker et inficeret individ, selv når der ikke er nogen tilsyneladende udbrud. "MicroNutra Health Journal" forklarer, at transmission af herpes uden tilstedeværelsen af ​​et forkølelsessår omtales som "asymptomatisk virusudskillelse". Hastigheden af ​​asymptomatisk virusudskillelse er ganske høj, med en hastighed på cirka 70 procent.

Reduktion Herpes Kolde ømme udbrud

Ifølge SkinTherapyLetter.com, et udbrud af herpes forkølelsessår tendens til at vare cirka syv til 10 hele dage. Behandlinger er tilgængelige, som kan mindske sværhedsgraden af ​​herpes forkølelsessår samt varigheden. I løbet af denne tid, den bedste måde at begrænse spredningen af ​​de forkølelsessår, og mindske deres forekomst, er gennem ordentlig hygiejne. Da brugen af ​​sæbe og varmt vand kan stoppe herpes virus døde i sit spor, hyppig håndvask og huske at holde dine hænder væk fra dit ansigt og udbruddet i høj grad vil hjælpe dine bestræbelser på at kontrollere virus.


        

Udgiv min kommentar