Fantacine.com

Hvad er årsagen Charley heste i Kalve?

Hvad er årsagen Charley heste i Kalve?


En Charlie hest, eller Charley hest, er en muskel krampe, der opstår, når musklerne ufrivilligt kontrakt og er ikke i stand til at slappe af. Skeletmuskler er de mest tilbøjelige til kramper, som forekommer i læggen, låret og svangen. Charlie heste har en række årsager, hvoraf mange kan afhjælpes nemt.

Årsager

Charley heste er forårsaget af dehydrering, kredsløbsproblemer, ikke strække ordentligt forud for træningen, graviditet, elektrolyt mangel og overanstrengelse af muskler under træning. Andre årsager omfatter udøver i varmt vejr, muskel træthed og dårligt fungerende nerver. Da Charlie heste gør opstå, kan musklen bare spjæt eller forårsage ulidelig smerte. Den ramte muskler føles sværere at røre ved og typisk er afklaret inden for et par sekunder til minutter.

elektrolytforstyrrelser

En mangel i nogen af ​​elektrolytterne kan føre til muskelkramper. Elektrolytterne påvirket, er natrium, kalium, chlorid, calcium og phosphat. Kalium, for eksempel, er et afgørende element kroppen har brug for at regulere hjerteslag og blodtryk. En kaliummangel kan også forårsage en lang række andre medicinske problemer, såsom hjertesygdomme, slagtilfælde, arthritis og fordøjelsesforstyrrelser. Det anbefales at spise en kost rig på kalium at undgå sådanne medicinske spørgsmål. Sådanne fødevarer omfatter bananer, avocado, citrusfrugter og grønne bladgrøntsager.

kredsløbsproblemer

Dårlig cirkulation i ekstremiteterne, især benene, kan forårsage en medicinsk tilstand kaldet claudicatio intermittens. Claudicatio intermittens er den smerte, følelsesløshed eller brændende fornemmelse en person føler i benene, mens du går eller udøver. Smerten opstår i de nedre lemmer, herunder fødder, kalve og lår. På grund af den begrænsede udbredelse, kan en persons muskler ikke får nok ilt. De blokerede eller begrænsede arterier kan også forårsage en lang række andre spørgsmål, herunder åreforkalkning (åreforkalkning).

Dyrke motion

Ikke korrekt stretching forud for træningen og overanstrengelse under træning kan stimulere en Charlie hest. I enhver form for motion, bør du altid varme op og strække dine muskler før arbejde ud. Skulle en muskel krampe forekomme, mens du træner, stop aktiviteten og holde musklen i en strakt position, indtil krampe aftager. Bo korrekt hydreret før, under og efter træning for at undgå dehydrering. Det betyder, at drikke seks til otte glas vand hver dag, ud over at forbruge sportsdrikke efter træning for at genopbygge de tabte elektrolytter.


        

Udgiv min kommentar