Fantacine.com

Alternativ Diabetes Cure

Diabetes er en tilstand, hvor bugspytkirtlen ikke kan give nok insulin for kroppen at nedbryde glukose i kroppen. Venstre ubehandlet, diabetes kan medføre alvorlige, livstruende komplikationer. Alternative helbredelsesmetoder for diabetes lette sunde sukker og insulin niveauer, cirkulation og øget organfunktion hos diabetikere gennem naturlægemidler.

Vedligehold Insulin og glukose

Alternative kur arbejde for at stabilisere insulin og glukose, så injektioner, dialyse og daglige lægemidler kan være begrænset eller undgåelige helt. En vifte af urter arbejder for at genoprette celler i bugspytkirtlen, således at organet kan producere insulin kræves af kroppen i glucosemetabolisme. På grund af de foryngende effekter af disse urter på bugspytkirtlen, er stress lindres fra leveren og nyrerne som sukkerarter nedbrydes og forhindret i at komme ind i blodbanen.

Naturlægemidler, som gymnema Sylvestre, Gingko biloba og asiatiske ginseng naturligt stimulere bugspytkirtlen til at producere og kontrollere insulin niveauer i type 2-diabetes, og er effektive til at sænke blodsukkeret hos type 1 og type 2 diabetes.

Også gymnema sylvestre eliminerer sukker-cravings hos diabetikere, der giver mulighed for sunde kostændringer, der væsentligt skære ned på raffineret sukker indtag. Sevia er kendt at behandle cravings tilsvarende.

Fremme Ocular Health

Blåbær og blåbær blade ekstrakter kan tages af diabetikere som forebyggende okulære behandlinger. Disse alternative diabetes kur kan helbrede og inhibere oxidation proces forårsaget af fri radikal destruktion. De antioxidative egenskaber af bladene genoprette og beskytte raske fotoreceptorceller bag macula, vende og forebyggelse af virkningerne af ekstracellulær opbygning, som kan føre til maculadegeneration hos diabetikere.

Derudover begge bær ekstrakter er rige på C-vitamin, som giver kroppen en naturlig immunforsvar, så infektion, ulceration og skader som følge af diabetisk neuropati kan effektivt helbredt og fik afværget.

forbedre omsætning

Perifer karsygdom formindsker blodgennemstrømningen til organer, begrænser tilførsel af næringsstoffer og ilt er nødvendige for sunde funktion af kredsløbet. Diabetikere oplever ofte dårlig blodcirkulation til ekstremiteterne forkrøbling helingsprocessen af ​​skader, infektion og ulceration som følge af neuropati.

Alternative retsmidler såsom kanel, ginseng og cayenne arbejde for at fremme øget cirkulation i hele kroppen. Virkningerne af disse naturlige urter vende skader på blodkar og væv på grund af dårligt blodomløb. Sund blodgennemstrømning understøttes af naturlige urter giver ilt til at nå perifere områder af kroppen, hvilket reducerer risikoen for lavere lemmer amputationer og retinopati i diabetikere.


        

Udgiv min kommentar