Fantacine.com

Hvad er Maca Root?

Også kaldet den peruvianske Gingseng, eller den peruvianske Miracle, Maca rod er en staude, der hører til radise familien. Den er hjemmehørende i skråningerne af bjergene Andes i Peru og Bolivia, hvor det længe har været brugt som både en rodfrugt og lægeplante. Efter mere end 2.000 år for at blive dyrket i Peru, det fortsætter med at blive anvendt bredt i regionen.

Identifikation

MACA plante (Lepidium peruvianum) har en mat-lignende blade og stilk, der vokser tæt på jorden. Det bærer små, off-hvide blomster, frilly, tynde blade og en radise-lignende knold, med en omvendt, pæreformet krop. Denne knold, som er svagt gult, er den del af planten, der anvendes til kostmæssige og ernæringsmæssige formål. Smagen af ​​ristet maca rod er blevet beskrevet som værende magen til flødekaramel.

aphrodisiac

Maca rod er en højt værdsat, århundreder gamle elskovsmiddel blandt Andes peruanere. For mere end 500 år har mænd og kvinder i regionen brugt denne urt til at øge den seksuelle lyst. klinisk En 1998 undersøgelse (se referencer nedenfor), fandt, at maca rod rent faktisk har en stærk elskovsmiddel samt frugtbarhed-styrke egenskaber.

Super Food

Maca rod er en meget nærende urt ofte beskrevet som en "super mad", fordi den er rig på phyto-næringsstoffer, der er afgørende for sundhed og velvære. Disse næringsstoffer indbefatter vitamin C og E, samt B-vitaminer (thiamin, riboflavin og niacin). Det har også betydelige mængder af mineraler såsom jern, calcium, selen, phosphor, magnesium og zink, samt kostfibre, aminosyrer og komplekse kulhydrater. En mindre almindelig supplement form frysetørres maca saft, ved hvilken frisk juice presses fra den rå knold og umiddelbart frysetørret.

Supplement

Maca rod er en stadig mere populær ernæringstilskud, som videnskabelig forskning afdækker flere af sine fantastiske ernæringsmæssige og medicinske egenskaber. Det er mest almindeligt tilgængelige i form af maca mel, som opnås fra den tørrede, formalet rod. Supplement producenter bruger maca mel samt tørret rod til at producere forskellige typer af koncentrerede ekstrakter. Det også er tilgængelig i en gelatine formular, som er mange gange stærkere end den pulveriserede ekstrakt, og også mere fordøjeligt. Gelatineret Maca er fremstillet ved hjælp af en ekstruderingsproces, der involverer varme og tryk.

adaptogen

Maca rod er en potent naturlig adaptogen. Det betyder, at det har kapacitet til at balancere og stabilisere en persons legeme systemer samtidig øge kroppens samlede vitalitet. Adaptogens, for eksempel, vil sænke forhøjet blodtryk og øge blodtrykket lavt efter behov af den pågældende persons krop. Som en adaptogen, Maca rod også øger immunitet og understøtter hele hormonsystemet.


        

Udgiv min kommentar