Fantacine.com

Home Retsmidler for Minor Burns

Mindre brandsår (første grad) forekommer hver dag i hjem over hele Amerika. Disse forbrændinger er ikke alvorlige nok til at kalde en ambulance eller besøge en læge, men førstehjælp er nødvendig. Home retsmidler for mindre forbrændinger er nyttigt at vide for at tage sig af ikke-nødsituationer, der dukker op en gang imellem i hjemmet.

Honning

Påfør klar honning i et tyndt lag på mindre forbrænding til at dræbe bakterier og fremskynde helbredelse. Dæk brænde med en steriliseret gaze sikret med medicinsk tape. Skift dressing tre gange dagligt. Honning har fantastiske medicinske egenskaber, der har været anvendt i tusinder af år af gamle civilisationer. Honning er antimikrobielle, antibakterielle, antiseptiske og svampedræbende, hvilket gør honning en grundpille i medicinskabet.

Aloe Vera

Pluk en buttet saftig aloe vera stilk fra din aloe plante. Lav en slids i stilken og presse gelen ud på en ren tallerken eller et stykke kort. Påfør aloe vera gel til den mindre brænde, dække såret med en steril gaze, og sikkert med medicinsk tape. Hvis du ikke har nogen plante, kan aloe vera købes i handy rør fra supermarkeder eller helsekostbutikker. Simpelthen anvende aloe vera fra røret på nøjagtig samme måde som du ville anvende gel fra anlægget.

Koldt vand

Køre koldt vand over brandsåret i 10 minutter, indtil varmen er fordampet fra forbrændingen. Koldt vand fjerner varmen fra forbrændingen, og stopper området fra blæredannelse (andengradsforbrænding). Skulle varmen gengæld gentage handlingen af ​​rindende koldt vand over brænde i 10 fulde minutter.

Mælk

Soak det forbrændte område i mælken. Den beroligende virkning af mælken forhindrer forbrændinger bliver for varmt. Mætte en klud med mælk og gælder for den første grad brænde for, at du skylle kluden grundigt efter behandling for at forhindre syrning.


        

Udgiv min kommentar