Fantacine.com

Detox Food 24 HR

Folk valgte at faste i en periode på 24 timer som en måde at afgifte kroppen og give de indre organer en chance for at hvile. Master Cleanse er en velkendt væske hurtigt, at mange mennesker sværger ved. Alternativt kan du også juice faste på frisk udvundet frugt- og grøntsagssaft, urtete eller frisklavet hjemmelavet vegetabilsk lager. Ideen er at forbruge væske, der ikke er på dåse, frosne eller forarbejdede: forberedelse frisk juice overgår drikke rekonstitueret appelsinjuice, for eksempel.
Hvis du har nogen alvorlige medicinske spørgsmål, få tilladelse først fra din læge.

Fordele

Den primære årsag folk hurtigt for en dag er nyttiggørelse fra overspisning, spise noget, der ikke fordøje eller oprettet madforgiftning, eller at kickstarte en kost regime. Kun hurtig, hvis du ved, du er rask nok til at gøre det. For eksempel, hvis du arbejder et meget fysisk eller psykisk krævende job, overveje faste på en fridag. Det er ofte svært at faste, rense og udfører regelmæssige arbejdsopgaver.
Saft fastende eller ved hjælp af Master Rens fjerner affald, der er gemt i mavetarmkanalen, især tyktarmen. De fleste sundhedspersonale sige, at en daglig afføring er ideel, men nogle mennesker rapport kun to eller tre afføringer om ugen.

Ved faste, kan du reducere din tendens til overspisning. Andre fordele omfatter forbedret fordøjelse, absorption og spise mindre portioner mad med større fødemæthedsfornemmelsesgivende. Efter fastende, rapporterer nogle mennesker ikke spiser så meget, som de gjorde før fastende og har en langt større bevidsthed om, hvad de forbrugende.

The Master Cleanse

Først populært i 1970'erne, Master Rens er en lemonade lavet af citronsaft, ahornsirup, cayennepeber og destilleret vand. Den forbruges i stedet for fast føde i flere dage. Den gamle benchmark var at se efter nogen synlig belægning på tungen. Dette skyldes, at tungen ses som en indikator for, hvad der sker i maven. En hvid belægning på tungen signalerer stagnation i traditionel kinesisk medicin (TCM). En klar tunge signalerer en klar mavetarmkanal.
For nybegyndere, efter Master Rens for dagen kan stadig give fordele. Drikke postevand, foruden limonade hele dagen for at undgå dehydrering.

Juice Fasting

Hvis drikke saftevand for en dag er ikke spiselig, skubbe friske grøntsager og frugter gennem en saftpresser i stedet. Elson Haas, MD, fra Marin County, Californien., Har fået flere saftpresningstilbehør detox grupper i de sidste mange år. Forfatter af The New Detox Diet, Dr. Haas anbefaler brug økologiske produkter for ikke at føje toksiner til saft.

Målet for mindst fire til seks otte-ounce glas frisk juice dagligt. Drik en anden fire til seks otte-ounce glas vand for at forblive hydreret. Du kan også forbruge urtete passende til en dag med fastende såsom mælkebøtte blad, fennikel frø, rødkløver, gul dock eller burre. Alle disse hjælpe med fordøjelsen, afgiftning og udrensning blodet. Følg te producentens anvisninger som alle te har forskellige urte koncentrationer.


        

Udgiv min kommentar