Fantacine.com

Sådan Clean & Fjern Parasitter Fra Colon

Tyktarmen er en del af kroppen, der er kendt for at fjerne giftstoffer og affaldsstoffer. I løbet af tiden, mucoid plaque, kan fecal sagen og parasitter få sikkerhedskopieret i tyktarmen som følge af dårlige spise- og livsstilsvaner. Parasitter er organismer, der lever på indersiden af ​​tarmvæggene og de foder ud af den mad, du spiser. Når de vises, kan kroppen ikke optage næringsstoffer korrekt, og det kan blive udsat for sygdomme og følelser af træthed. For at fjerne parasitter, der er flere trin, der kan tages.

Instruktioner

1 Ryd op kosten. Der er visse fødevarer, der fremmer parasitter at vokse og de skal skæres ud af kosten. Nogle af disse omfatter hvidt mel, sukker, gær og fødevarer, der er højt indhold af mættet fedt. Også undgå kød, der ikke er kogt meget godt.

2 Drik dit vand. Eliminer højt kalorieindhold drikkevarer som sodavand, alkohol og sødet kaffe. Drik vand i stedet den ikke har nogen kalorier eller sukker og det hjælper med at skylle giftstoffer ud af kroppen. Institute of Medicine anbefaler, at kvinder bør indtage 2,2 liter om dagen, og mænd bør indtage 3 liter om dagen.

3 Forøg din fiber. Fiber hjælper til at passere affaldsprodukter ud af tyktarmen ved at fremme regelmæssighed. Nogle fødevarer, der indeholder fiber omfatter hele korn, frugt, grøntsager, havreklid og havregryn. Det kan også findes i form af et pulver kaldet psylliumfrø.

4 Tag nogle urter. Der er forskellige urter, der kan hjælpe med at få giftstoffer ud af tyktarmen, og også hjælpe med at dræbe parasitter. Nogle af disse omfatter skumfidus rod, ingefær, aloe vera, burre rod, sort valnød og passionsfrugt.

5 Spis nogle vigtige fødevarer. Der er forskellige fødevarer, der kan være til gavn for befri parasitter fra kroppen. Nogle af disse omfatter græskar frø, hvidløg, nelliker og fennikel. Disse ikke kun hjælpe med at dræbe parasitter, men de hjælper også med at dræbe æg, de efterlader.


        

Udgiv min kommentar