Fantacine.com

Terapeutisk ultralyd Information

Terapeutisk ultralyd Information


Terapeutisk ultralyd er almindeligt anvendt i forbindelse med udøvelsen til rehabilitering. På grund af overførsel af maskinen, de lave omkostninger, og brugervenligheden af ​​udbyderen, kan ultralyd være et effektivt redskab til fysisk terapi.

definiton

En terapeutisk ultralyd enhed udsender lydbølger ved en meget høj frekvens gennem væv og muskler, og forårsager vibrationer. Disse vibrationer menes at lidt opvarme væv og fremme heling.

Terapeutisk vs. Diagnostic

En terapeutisk ultralyd enhed udsender lydbølger kontinuerligt gennem transduceren. En diagnostisk ultralyd (sonograph) bruger en pulserende bølge, hvor lyden strålen udsendes, så holder pause mens transduceren modtager afkastet bølge. Dette er, hvordan et billede (et sonagram) er udformet på en diagnostisk ultralyd. En terapeutisk ultralyd enhed vil ikke frembringe et billede.

Indikationer

Terapeutiske ultralyd bruges til sportsskader, især skulder eller hofte skader, gigt og tendinitis.

Fordele

Tilføjelse ultralyd til en terapi regime kan fremskynde helbredelse, og slappe muskler forud for en fysisk terapi træning.

Risici

Ultralyd udgør meget lille risiko, da ingen stråling er involveret. Terapeutisk ultralyd er en form for dyb opvarmning, og bør ikke anvendes på en gravid livmoder.


        

Udgiv min kommentar