Fantacine.com

Hvordan at vænne en Special Needs Child Off af Ventilator

Hvordan at vænne en Special Needs Child Off af Ventilator


Børn født med forskellige sundhedsmæssige lidelser, fra Downs syndrom til umodne lungerne på grund af for tidlig fødsel, nogle gange har brug for en maskine til at gøre vejrtrækningen for dem; disse maskiner er kaldes ventilatorer. Ofte dem tilbage på ventilatorer lang tid blevet afhængige af dem, og der opstår behov for at vænne dem fra maskinen, ifølge Chestnet.org. Der er flere teorier om, hvordan man opnår dette, men ideen er stort set den samme: Begynd langsomt og ikke blive overrasket, hvis dit barn lejlighedsvis tilbagefald før fravænning er færdig.

Instruktioner

1 Rådfør dig med din børnelæge om, hvorvidt det er muligt at begynde fravænning dit barn fra respiratoren. Lægen vil gerne være sikker på barnets puls, blodtryk og temperatur er stabile, i henhold til den Advanced Patient Education hjemmeside.

2 Begynd med fravænning dit barn i løbet af dagen. Fjern ham fra ventilatoren og vurdere hans fremskridt. Hvis han ser ud til at være kæmper for at få vejret, straks hook ham tilbage op til maskinen.

3 Optag dato, tid og hvor længe han var i stand til at forblive slukket respiratoren. Gør dette, hver gang du fjerner ham fra det.

4 Vent et par timer, før du prøver igen. Igen, vurdere hans fremskridt. Hold styr på, hvor lang tid det tager ham, før han begynder at kæmpe efter vejret, og derefter placere ham tilbage på maskinen.

5 Spørg lægen, hvis du kan nedsætte mængden af ilt, der er skubbet ind i dit barns lunger når på ventilatoren. Ventileret luft indeholder en meget renere form af ilt end den gennemsnitlige person, der ikke er på en ventilator, ånder. Reducere mængden af ​​ilt i luften dit barn trækker vejret bringer hende tættere på niveauet af ilt hun vil opleve fra respiratoren, og dermed gøre overgangen til at trække vejret på hendes egen meget lettere.

6 Har lægen eller sygeplejersken ordinere en CPAP (kontinuerligt positivt luftvejstryk) maskine som dit barns lunge styrke øges. CPAPs menes at mindske komplikationer normalt findes i respirator brug, ifølge National Institutes of Health. De er også langt mindre invasiv end en ventilator, som de leverer ilt gennem åndedrætsværn i stedet for et rør ned mod barnets hals.

TIPS

  • Hvis dit barn har problemer med ilt de-mætning, eller utilstrækkelige niveauer af ilt i blodet, ved måltiderne, kan det skyldes sure opstød. Spørg din læge om en recept antacida. Hæv dit barns madras, da dette også hjælper med reflux og i sidste ende hjælper med at trække vejret.
  • Fjern ikke dit barn fra respiratoren natten, fordi der er mulighed for (selv hvis dit barn har en ilt de-mætning alarmsystem), at du ikke vil høre ham kæmper for at få vejret.

        

Udgiv min kommentar