Fantacine.com

Hvordan man kan bære ankel vægte til Build Bone Mass

Mange mænd og kvinder mister knoglemasse på grund af alder, sygdom, invaliditet eller medicinske tilstande, kaldet osteoporose. Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at opbygge knoglemasse. Man kan gøre det ved at tage kalktilskud (kvinder tilføjelse østrogen) og udøver, herunder ankel vægte. Det er aldrig for sent at begynde at udøve at opbygge knoglemasse. Iført ankel vægte er en måde at hjælpe dig selv at styrke knogler og muskler i ben, hofter og lår.

Instruktioner

Hvordan man kan bære ankel vægte til Build Bone Mass

1 Start med at se din læge eller sundhedspleje udbyder og beder om en knogletæthed test. Dette er ikke-invasiv, kun tager nogle få minutter. Din læge vil rådgive dig om dit helbred og evne til at udøve. Du skal bruge nogle ankel vægte, startende med en lav vægt, som one-pund ankel vægte og arbejde dig op derfra.

2 For at styrke knæ, rem ankel vægte, enten med elastiske bånd eller velcro og enten sidde i en stol eller stå bag det og løfte dine ben sidelæns. Gør to sæt af 10 til 15 reps hver. For at styrke hofter, ligge ned, slid ankel vægte og løfte ben, laver to sæt af 10 til 15 reps hver.

3 Når reps blevet nemmere, langsomt øge ankel vægte og gøre et ekstra sæt (r) af reps.

TIPS

  • Denne artikel er ikke beregnet til at erstatte din læges eller sundhedspleje udbyder råd.

        

Udgiv min kommentar