Fantacine.com

Cyclobenzaprine Anvendelse og bivirkninger

Cyclobenzaprine hydrochloride er et muskelafslappende middel, der blokerer nerve impulser til hjernen for at forhindre smerte fornemmelser. Sælges under varemærkerne Flexeril, Fexmid og Amrix, det er at blive ordineret til kortvarig brug - tre uger på den længste. Lægemidlet blev godkendt af USA Food and Drug Administration i 2007.

Cyclobenzaprine anvendelser

Cyclobenzaprine lindrer muskelspasmer, der opstår på grund af skader eller stamme til skeletmuskulatur, såsom piskesmæld. Det forbedrer problemer med smerter og bevægelse begrænsning, og giver folk mulighed for at fortsætte med fælles daglige aktiviteter.

Egenskaber

Cyclobenzaprine anbefales som en del af en kombinationsbehandling med fysisk terapi og masser af hvile.

Overvejelser

Fordi dette stof er relateret til visse antidepressiva, bør folk fortælle deres læge om eventuelle andre medikamenter de i øjeblikket tager, for at undgå interaktioner.

Almindelige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er døsighed og mundtørhed, forekommer i over 20 procent af brugerne i kliniske studier. Svimmelhed også var relativt almindelige.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger, der fandt sted i kun én til tre procent af brugerne i kliniske studier omfattede gastrointestinale problemer, irritabilitet, nervøsitet, træthed, sløret syn, hovedpine og forvirring.

Sjældne bivirkninger

Andre bivirkninger er blevet rapporteret, men disse er sjældne. De omfatter svaghed, angst, sveden og ændring af blodtryk.


        

Udgiv min kommentar