Fantacine.com

Sådan helbrede efter Fusion Surgery

Spinal fusion kirurgi er en behandling for mange lidelser i rygsøjlen. Det er en måde at løse hvirvlerne, begrænser bevægelser og således yderligere skader. Spinal fusion kirurgi udføres for at behandle spinal deformiteter, pauser, brok i skiven mellem ryghvirvler og andre spørgsmål. De nordamerikanske Spine Society (NASS) beskriver spinal fusion kirurgi som podning af knogle omkring rygsøjlen. Hardware, skruer og stænger anvendes til at immobilisere rygsøjlen. Over tid vil knoglen heler, størkning tværs ryghvirvler for at forhindre bevægelse. Ifølge NASS, kan denne proces tage måneder.

Instruktioner

1 Hold dig til de restriktioner for flytning med de første seks uger af kirurgi. Knogletransplantation skal vokse over rygsøjlen. Det kræver lidt bevægelse og endda en bandage og / eller støbt. Rehabilitering sessioner vil begynde, så snart dagen efter operationen. Disse møder vil lære dig, hvordan du flytter i denne periode. Overhold oplysningerne, da det vil give din ryg den bedste chance på helbredelse. En af disse instruktioner vil være at gå dagligt, først med rollator.

2 Pleje til såret som anvist af hospitalet for at undgå infektion. Få hjælp til at holde såret rent. Få stingene fjernet af lægen to uger efter operationen. Den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons opfordrer patienter til at se deres læge om sår, der fortsætter med at dræne efter at være blevet udskrevet fra hospitalet.

3 Tag din smertestillende medicin. Du skal styre den smerte at styre rehabilitering sessioner. Den smertestillende medicin vil også tillade dig at være så uafhængig som muligt. Smerter hæmmer bevægelse, og selv om du vil have begrænsninger i de første uger, skal du være i stand til at bevæge sig så meget som tilladt.

4 Bliv hjemme fra arbejde, indtil lægen giver OK. Det kan tage uger eller måneder at vende tilbage til arbejdet. Men er det nødvendigt hvert øjeblik af hvile og let aktivitet for spinal fusion websted til fuldt ud at helbrede. Selv efter at vende tilbage til arbejde, vil dine bevægelser være begrænset, da rygsøjlen stadig er healing. Selv efter helingen er gjort, må nogle patienter fortsætter restriktionerne.

TIPS

  • Den Emory Spine center fortæller sine patienter til at holde sig væk fra aspirin og anti-inflammatoriske lægemidler i de første to uger efter operationen, fordi de kan forårsage overdreven blødning.

        

Udgiv min kommentar