Fantacine.com

Cøliaki Vaccine

Cøliaki Vaccine


Når en person med cøliaki, eller glutenallergi, spiser fødevarer, der indeholder gluten, immunsystemet angriber tyndtarmen, blokerer optagelsen af ​​næringsstoffer. En vaccine var i testen etape i Australien i slutningen af ​​2009.

Overvejelser

Den eneste dokumenterede behandling for cøliaki er en glutenfri kost, der eliminerer fødevarer, der indeholder hvede, byg og rug, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse.

Test

I april 2009 begyndte australske forskere en 11-måneders forsøg med en cøliaki vaccine. Allerede en succes i mus, indebærer den menneskelige vaccine gentagne injektioner af gluten-løsninger i stigende koncentration at desensitize 40 frivillige til gluten.

Opfølgning

I den anden fase af den humane forsøg vil forskere giver de frivillige stigende mængder gluten under overvågning deres immunresponser og eventuelle intestinal skade.

Ekspert Insight

Ledende forsker Dr. Bob Anderson, en læge, mener, at gentagen eksponering for gluten vil reducere eller helt fjerne de giftige reaktion, at folk med cøliaki oplevelse.

Betydning

Selv når folk fjerner stort set alle gluten fra deres kost, er de stadig i risiko for komplikationer ved intestinal skader, herunder kræft. En vaccine, der eliminerer den destruktive effekt af cøliaki vil fremme sundhed og livskvalitet, ifølge Celiac.com.


        

Udgiv min kommentar