Fantacine.com

Hvordan virker en Neti Pot arbejde?

Hvad er en neti pot?

Neti potter anvendes til nasal kunstvanding. Med oprindelse i Indien, er de små fartøjer, der er fyldt op med varmt (normalt salt) vand, som derefter hældes eller i det ene næsebor og lov til at tømme gennem det andet næsebor.
Mens der er en række forskellige typer af neti potter til rådighed, de alle tjener det samme formål, som er at skylle ud eller overrisle bihuler.

Hvordan virker en neti pot arbejde?

Neti potter fyldes med varmt vand. Undertiden anvendes en simpel saltvandsopløsning af vand og salt. Når dette vand hældes i bihulerne det skyller ud alle de rester, såsom støv, bakterier og pollen.

Vandet kan enten strømme ud det andet næsebor, eller ned i halsen i munden og spyttet ud. Hvis der tilsættes salt til opløsningen, der virker til at trække slim ud af vævene og kan fungere som et middel mod kongestion. Dette er særligt nyttigt i tilfælde af en sinus infektion eller en sæsonbestemt allergi angreb, når slim opbygger ofte og kan hæmme vejrtrækning.

Hvorfor er neti potter nyttige?

Neti potter flush vragdele ud af bihuler. Dette kan mindske afhængigheden af ​​andre næsespray eller orale dekongestanter og er meget sikrere end medicin. Og i modsætning til medicin, de kan anvendes sikkert flere gange om dagen.

Neti potter kan bruges af mennesker, der arbejder i støvede omgivelser til at rense ud nasal passager. Skylning bihulerne kan også hjælpe med at afværge forkølelser og andre vira ved at fjerne dem, før de har en chance for at forårsage infektion.


        

Udgiv min kommentar