Fantacine.com

Hjemmelavet selvsiddende proteser

Tandproteser er falske tænder, der er lavet af plastic eller porcelæn. De anvendes til at erstatte tænder, der går tabt. At holde protesen på plads, bliver et klæbemiddel anvendes på indersiden af ​​tandprotesen for at sikre enheden klæber til gummerne. For dem, der søger for at spare penge eller har brug for en hurtig lim i en snæver vending, kan midlertidige tandproteseklæbemidler gøres derhjemme.

Jordnøddesmør

Jordnøddesmør vil give en midlertidig alternativ til at gemme købt protese lim. Kombiner 15 ounces ristede jordnødder, der har huden og skaller fjernet, 1 tsk. af salt og 1½ tsps. af honning i en foodprocessor. Blend i et minut, skrabe blandingen ud af siderne af foodprocessor og blandes i to minutter under langsom tilsætning 1½ tbsps. jordnøddeolie. Fjern 1 spsk. af jordnøddesmør fra processoren og spredning på indersiden af ​​tandprotesen. Placer tandprotesen i munden og bide ned for at sikre protesen på plads. Hvis jordnøddesmør ikke holder protesen på plads, tilføje mere honning til jordnøddesmør, ½ tsk. på et tidspunkt, indtil protesen forbliver sikkert på plads. Opbevar alle rester jordnøddesmør i en lufttæt beholder i køleskabet.

Tyggegummi

For at gøre en tyggegummi tandprotesevedhæftningsmiddel, varme 1/3 kop gummibasen i en mikrobølgeovn sikker skål i et minut. Rør tyggegummi base og der er afsat. Hæld ¼ kop strøsukker på et bagepapir og lave en fordybning i midten ved hjælp af din finger. Hæld tyggegummibasen i brønden af ​​den pulveriserede sukker og ælt sammen ved hjælp af dine hænder. Når pulveriserede sukker æltes i gummibasen, vil blandingen føle stiv og gummiet vil blive dannet. Skær en tomme for tomme stykke tyggegummi. Wet indersiden af ​​protesen med en fugtig papirserviet så gummiet vil holde. Spred det afskårne stykke tyggegummi på indersiden af ​​protesen, og sørg for det er spredt over hele protesen. Placer protese i munden og bide ned. Hvis tyggegummi er ikke klæbrig nok til at holde protesen på plads, tilføje mere opvarmet gummibase, en ½ tsk. ad gangen, indtil den ønskede klæbrighed er opfyldt. Efterladenskaber gummi skal pakket tæt i plastfolie eller aluminiumfolie for at forhindre det i at udtørre.


        

Udgiv min kommentar