Fantacine.com

Sarkoptesskab under graviditet

Sarkoptesskab er en velkendt og helbredes hud lidelse. Dog kan fælles salver foreskrevet for den smitsomme mide ikke være det bedste valg for drægtige kvinder. Kendskab til den sikreste behandling er nøglen til Sund og rask i graviditeten.

Definition

Mange, der forekommer hos mennesker omtales som fnat. Det er forårsaget af en parasitisk mide og er meget smitsom; den passerer fra en inficeret person ved direkte eller indirekte kontakt.

Symptomer

Symptomerne omfatter udslæt-lignende røde pletter, der er intenst kløende, især om natten. En berørt person kan også udvikle en infektion fra ridser.

Grundlæggende Behandling

Den canadiske Pediatric Society (CPS), at den første linje forsvar er en creme, der indeholder permethrin. Denne lokalbehandling gnides på de ramte kroppen fra top til tå, og er tilbage på otte til 14 timer. Selvom stoffet er blevet "held og gentagne gange anvendes til gravide kvinder med crusted fnat," det anbefales ikke til dem.

Alternativ Behandling

Lindan creme er et alternativ til permethrin. Det bør også anvendes med forsigtighed i tilfælde af en gravid eller ammende kvinde.

Behandling under graviditet

CPS rapporter "udfældet svovl i vaseline er et sikkert alternativ behandling til meget unge spædbørn og gravide og ammende kvinder." I modsætning til de andre behandlinger, som generelt er effektive i én behandling, bør svovl salver sættes på tre på hinanden følgende dage, og efterladt på i 24 timer efter påføring.

Påvirker på fosteret

Fnat i en gravid kvinde er ikke farlig for et foster.


        

Udgiv min kommentar