Fantacine.com

Food Calorie Estimeringsmetode

Estimering af antallet af kalorier i dit måltid er ret enkel, når du har adgang til de ernæringsmæssige fakta for hver ingrediens. Du skal blot bestemme, hvor mange portioner, baseret på madens opført portionsstørrelse, indeholder dit måltid del og gange dette tal med det børsnoterede mængde kalorier. Rundt resultatet til nærmeste hundrede, så gå videre til den næste ingrediens og udføre den samme beregning. Med hver successiv ingrediens, tilsæt den afrundede resultat til din kører alt og overvurdere, ikke undervurdere.

Serving vs. portionsstørrelse

Servering størrelse ikke nødvendigvis lige portionsstørrelse. Betjener størrelse er et begreb, der anvendes på ernæringsmæssige etiketter til at hjælpe kvantificere kalorieindholdet. Portionsstørrelse er den faktiske mængde mad, du spiser. Del størrelse kan estimeres ved hånden. Din næve tilnærmer en kop, din håndflade 3 ounce, tommelfinger tip er 1 tsk., En hel tommelfinger er omkring en ounce

Forenkling med Food Groups

De syv store fødevaregrupper er frugter, grøntsager, korn, nødder og frø, bønner og bælgfrugter, mejeriprodukter og kød. Mange af de fødevarer i hver gruppe falde ind under samme kategori af fødevarer type og tæthed. Selvfølgelig er dette ikke en ufravigelig regel, men det udgør en rimeligt pålidelig måde at sortere ud og få en idé om kalorie indhold baseret på gruppe snarere end at forsøge at huske kalorieindhold specifikationer for en bred vifte af specifikke fødevarer, hvis du don 't har umiddelbar adgang til ernæringsmæssige fakta.

Kalorier og Fødevarer Type

Kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, fibre og vand betragtes makronæringsstoffer. Vores krop kræver makronæringsstoffer i store mængder. Generelt en fødevare vil tilbyde en blanding af forskellige makronæringsstoffer, men det vil være dominerende i en eller to fødevarer. Det er derfor, fødevarer omtales ofte som værende protein, fedt, kulhydrat eller fiber rige. Fødevarer typen bestemmes af makronæringsstoffer fødevarer er mest forekommende i. For eksempel, kød, nødder og æg betragtes proteiner. Ost, smør og olier anses fedtstoffer. Frugt, grøntsager og korn betragtes kulhydrater. Bare vide, hvilken type fødevarer din spise og makronæringsstoffer det har at tilbyde giver dig nogle generelle oplysninger om dens kalorie indhold. Proteiner og kulhydrater hver indeholder 4 kalorier per gram af dette næringsstof. Fedt indeholder 9 kalorier per gram, alkohol indeholder 7 kalorier pr gram og fiber og vand hver har 0.

Mad Density

Fødevarer massefylde er baseret på kalorieindhold potentiale af en fødevare i forhold til sin vægt. Det beregnes ved at dividere det samlede antal kalorier i en fødevare servering af vægten af ​​denne servering i gram. fødevarer med lav densitet falder mellem 0 og 1,5, moderat tætte fødevarer er mellem 1,5 og 3 og høj tæthed fødevarer har et resultat større 3. Jo lavere en fødevare densitet, jo færre kalorier, det giver i forhold til dens vægt. De fleste friske frugter og grøntsager falder i den lave kategori tæthed. De fleste kød falder i høj densitet kategori. Sætte dig med tætheden rangordning af forskellige fødevarer giver dig et andet værktøj til at estimere kalorie indhold på synet.

Food Preparation

Tilberedning af mad er en anden vigtig faktor at overveje, når estimering kalorier. Forarbejdede fødevarer, med deres tilsætningsstoffer, generelt har flere kalorier end sammenlignelige størrelser af friske fødevarer. Stegning en fødevare tilføjer en stor antal kalorier på grund af fedt- rige olie; under kogning eller dampning en fødevare tilføjer ingen kalorier, fordi vand er kalorie gratis. Overvej de enkelte ingredienser i fødevarer. Må ikke bare tænke pizza, for eksempel. Tænk brød, ost, tomater ... bryde det ned.


        

Udgiv min kommentar