Fantacine.com

Hvordan virker Blood Pressure Test arbejde?

Hvordan virker Blood Pressure Test arbejde?

Hvorfor Test blodtryk?

Hjertet er nok den vigtigste del af hele kroppen. Det giver en konstant tilførsel af livet at give blod til foder og regulere alle dele af kroppen. problemer med hjerte og kredsløbssygdomme, kan dog forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer. En af de store tegn på, at noget er galt med kroppen, er en ændring i blodtrykket. Have for højt eller for lavt blodtryk kan have betydelige bivirkninger på en persons liv, så det er vigtigt at kontrollere blodtryk jævnligt.

Sådan fungerer det: Systolisk

Blodtrykket måles ved anvendelse millimeter kviksølv eller mmHg. Disse målinger at bestemme to specifikke tal: det systoliske blodtryk og det diastoliske tryk. Det systoliske tryk er den målte kraft af blodet går gennem arterien når den venstre ventrikel af hjertet kontrakter.

Sådan fungerer det: diastolisk

Det andet tal, der fås fra blod trykprøvning er det diastoliske tryk. Det diastoliske tryk er det tryk måling som blodet genopfylder hjertekammer, der netop indgået kontrakt.

blodtryksmaaler

At tage det diastoliske og systoliske tal er nødvendige for at bestemme blodtrykket, er en blodtryksmaaler brugt. En blodtryksmaaler er en særlig anordning, der består af fire hoveddele - den pumpe, drejeknappen, manchet og ventil. De fire af disse stykker udstyr arbejder sammen for at opnå dit blodtryk læsning.

Den Cuff og pumpe

Inden der træffes dit blodtryk, er en stor manchet placeret rundt om armen lige under armhulen. Denne manchetten påfører tryk på blodgennemstrømningen gennem armen, der tillader Sphygmomanometer at få en bedre forståelse af blodtrykket, som det cirkulerer gennem armen. Pumpen giver manchetten at oppuste nok til at afskære arterien blodgennemstrømningen i et par sekunder. Når manchetten er frigivet sundhedspersonalet kan bruge et stetoskop til at høre lyden af ​​blodet farende tilbage ind i arterien. Dette er en måde for lægen at manuelt at kontrollere blodtrykket så godt.

Den Valve og Dial

Ventilen er en mekanisme tryk overgang til manchetten. Når ventilen er frigivet, trykket i manchetten udgivelser samt tillade blodet at igen rejse gennem armen arterier. Skiven registrerer kviksølv pres på sit ansigt i mmHg. Lægen kan så se på denne vurdering til at bestemme en persons diastoliske og systoliske blodtryk.

Resultaterne

En normal, sund vurdering blodtryk for en voksen er 120/80, eller et systolisk tryk på 120 mmHg og et diastolisk tryk på 80 mmHg. For høj af blodtryk signaler, dit hjerte at skulle arbejde for hårdt at pumpe blod til resten af ​​kroppen. Højt blodtryk faktorer som stress eller hormoner kan medføre forsnævring i blodkarrene forårsager dit hjerte til at arbejde hårdere for at pumpe blod igennem dem. Blokeringer kan også forårsage for højt blodtryk og signalere sandsynligheden for et hjerteanfald eller et slagtilfælde. For lavt blodtryk (noget lavere end 100/60) kan forårsage svaghed, træthed eller endda besvimelse. Dette er forårsaget af hjertet ikke pumper hurtigt nok til at få de næringsstoffer, hvor de skal gå i hele kroppen.


        

Udgiv min kommentar