Fantacine.com

Hvordan man behandler en udslæt forårsaget af Agapanthus

Agapanthus er en blomstrende urt med blå eller hvide blomster, der stammer fra Sydafrika. Kontakt med plantens saft kan forårsage hud og øjenirritation samt svære smerter munden, hvis de spises. Udslæt forårsaget af Agapanthus er typisk ikke livstruende og er mere af en gene end noget andet. Når du har fjernet de Agapanthus fra dine omgivelser, skal du behandle udslæt selv. Udslættet typisk sortere levede og går væk af sig selv, men du vil blive ramt med kløende, irriteret hud, indtil det forsvinder. Der er enkle løsninger til at hjælpe med at lindre betændte hud og give nogle komfort til dem, påført med udslæt.

Instruktioner

1 Brug varmt vand og en mild sæbe, vask huden grundigt, der er kommet i kontakt med saften. Pat tør med et håndklæde.

2 Tag et køligt bad. Siddende i et badekar fyldt med koldt vand i mindst 20 minutter kan yde nødhjælp fra kløe og ubehag forårsaget af udslæt. Du kan tage et køligt bad så ofte som nødvendigt for at yde nødhjælp.

3 Tilføj havregryn til din badevandet. Havregryn er en naturlig kløe reliever. Tilføjelse to kopper havregryn under rindende vand vil berolige udslæt og insektbid. Du kan også blande havregryn med vand til at danne en pasta og anvende det direkte til den berørte hud som en lokal behandling. Den havregryn pasta kan anvendes så ofte som nødvendigt.

4 Drys bagepulver i badevandet til at trøste forværret hud. Som med havregryn, kan bagepulver naturligt lindre kløende, betændt hud. Tilføj en generøs mængde af bagepulver under rindende vand. Swirl vandet og bagepulver bruge hånden til at hjælpe det opløses. Bagepulver kan findes på din lokale mad butik i bagning midtergangen.

5 Påfør anti-kløe creme eller Kalamin lotion til betændt hud. Begge er nonprescription hydrocortison produkter, der kan købes hos din lokale mad eller stof butik.

6 Tag en mundtlig antihistamin såsom Benadryl at lindre svær kløe. Benadryl er en over-the-counter orale antihistamin, der anvendes til behandling af nysen, kløe, løbende næse, rindende øjne og andre allergi-relaterede symptomer. Det kan tages af både voksne og børn. Læs alle advarsler og følg anvisningerne på kassen.

7 Besøg din læge. Hvis kløen er uudholdeligt eller er ledsaget af feber eller opkastning, skal du kontakte din praktiserende læge. Fortæl ham, at du for nylig kom i kontakt med saften af ​​Agapanthus plante, så han kan behandle dig i overensstemmelse hermed.

TIPS

  • Undgå at berøre det område, der er kommet i kontakt med saften. Hvis sap er stadig til stede, kan du sprede udslæt fra et område til et andet.

        

Udgiv min kommentar