Fantacine.com

Hvordan kan jeg få Over en frygt for Driving My Car?

Hvordan kan jeg få Over en frygt for Driving My Car?


Der kan være mange grunde til, at en person er bange for at køre deres bil. Oftest mennesker udvikler angst om kørsel efter de har været i en bilulykke, især hvis de har lidt et betydeligt skade. Kørsel angst kan også opstå efter en person tæt på dig har været i en alvorlig bilulykke. Andre kan have en frygt for at fare vild og ikke finde deres vej hjem eller tvivler deres kørefærdigheder. Uanset roden af ​​enhver frygt, kan køre angst overvindes.

Instruktioner

Bestem roden af ​​din frygt

1 Undersøg mulige årsager til din frygt for kørsel fordi forståelse roden af din angst kan være nyttige i at overvinde det. Når du har været i en ulykke, oplevet en dårlig ulykke, eller kender nogen, der har oplevet en alvorlig ulykke, kan du føle mindre angst, hvis du gør din bil føle sig mere trygge. Vælg at køre en bil, der har airbags, en ABS-bremser og varslingssystem ulykke, og se biler at se, hvilke modeller klarer bedst i ulykker.

2 Tag køretimer, hvis du er bekymret for din kørsel evne. Selv hvis du har kørt en bil i årevis, ville nogen gavn af at tage førerens lektioner til at opdatere alle aspekter af kørsel. En kørelærer sidder ved siden af ​​dig, især hvis de kan styre bremserne, når du er i sin bil, bør reducere angst.

3 Opbyg din selvtillid om at køre langsomt. Kør rundt parkeringspladser eller på lav-trafik lige ruter og til en lavere hastighed, indtil du føler dig mere sikker på din kørsel evne. Alternativt, lad en ven køre dig et sted du ønsker at gå, så du se, hvordan de håndtere eventuelle udfordringer, mens du er passageren. En anden mulighed er for dig at køre med en ven eller elsket en i bilen at gøre dig føle sig mere tryg.

4 Lav en tur i bilen mere afslappende og behageligt. Hvis du nyde musik, sætte på din foretrukne radiostation eller cd, men ikke så højt, at det er distraherende. Du kan endda sætte på cd'er, der spiller naturlige lyde som en rislende bæk og fugl kvidrer hvis naturlyde gør du føler mindre anspændt. Du kan endda lave et bånd med din egen stemme af afslappende påstande såsom "jeg kan gøre dette" og "Jeg gør fine" og "Jeg er afslappet ved rattet, som jeg kører."

5 Gør mentale billedsprog øvelser derhjemme. Sid i en behagelig stol, slappe af og luk øjnene. Tag nogle dybe indåndinger og udånder hver enkelt langsomt. Forestil dig selv at køre i bilen smilende, føler dig sikker, hvilket gør sving, fremskyndelse og kørsel i forskellige steder. Under kørsel i bilen, starte den dybe vejrtrækning motion helst du selv begynder at føle sig anspændt.

TIPS

  • Hvis du er ubehageligt at køre i dårligt vejr som kraftig regn, tåge eller sne, må du ikke køre, medmindre det er virkelig vigtigt. Men hvis der meteorologer forudser farlige vejforhold, udskyde turen.

        

Udgiv min kommentar