Fantacine.com

Hvordan man behandler Blindtarmsbetændelse med naturmedicin

Hvordan man behandler Blindtarmsbetændelse med naturmedicin


Mens kirurgi er næsten altid ordineret til behandling af blindtarmsbetændelse, er der altid risici involveret. Men, heldigvis, når betændelse i blindtarmsbetændelse er fanget i sine tidligste stadier, og før et brud opstår, kirurgi kan undgås ved brug af flere effektive hjem retsmidler. Læs videre for at lære, hvordan man behandler blindtarmsbetændelse med naturmedicin.

Instruktioner

1 Kontakt en biopat ved de første tegn på blindtarmsbetændelse symptomer. Mange naturlæger har med held behandlet blindtarmsbetændelse gennem korrekt anvendelse af en naturlig lægemiddel hurtigt, så deres ekspertise og rådgivning er nødvendig for at administrere denne behandling ordentligt. En biopat kan også tilbyde andre urte og homøopatiske behandlinger for at hjælpe med at lindre smerten.

2 Begynd fastende så snart dine symptomer. Fordi tillægget arbejder for at hjælpe klare giftstoffer fra tarme, er det vigtigt, at du ikke giver det noget arbejde at gøre, mens det recuperates. Du må drikke vand, men kun i meget små mængder, der tager slurke hver halve time eller deromkring.

3 Tag sengeleje, forsøger at forblive stille og rolig. Må ikke komme ud af sengen, undtagen at gå på toilettet og sidde op kun at spise. Du kan hvile i enhver position, der er behageligt, men prøv ikke at bevæge sig for meget.

4 Soak et rent håndklæde i varmt vand og anvende en varm komprimere til det smertefulde område flere gange om dagen for at lindre kramper og inflammation. Massage mandelolie over smertefulde område efter fjernelse af komprimere. Mandelolie bruges af massage terapeut til at lindre smerter, og ved aromaterapeuterne at hjælpe berolige kroppen.

5 Brug et lavement dagligt for at hjælpe med at rense de lavere tarme, men kun hvis det kan gøres nemt, uden at forårsage overskydende stress på din krop og maveregionen. For de første to dage kun bruge en delvis lavement indeholdende omkring 1, nr. varmt vand.

6 administrere en fuld lavement, under anvendelse af ca. 3 pt. af varm start omkring den tredje dag, da skulle symptomerne er mærkbart forbedret. Fortsæt daglige fuld lavement behandlinger, indtil symptomerne på blindtarmsbetændelse er aftaget helt.

7 Drik frisk, naturlig frugt og grøntsagssaft på den tredje dag, men fortsætter med at undgå fast føde indtil symptomerne er forsvundet helt. Forøg din fødeindtagelse gradvist at forhindre stød til din sarte og komme sig systemet. Begynd først med supper, yoghurt og andre letfordøjelige fødevarer, undgå kød, korn og smelteost i mindst to uger.

TIPS

  • Tag en Sitz bad om morgenen for at hjælpe slappe af i kroppen og naturligt lindre de smertefulde symptomer på blindtarmsbetændelse.
  • Til denne behandling til at fungere korrekt, bør du begynder så hurtigt som muligt med den professionelle vejledning af en biopat. Når fanget hurtigt nok, kan betændelse reduceres, og du kan fjerne risikoen for en sprængt blindtarm. Hvis der på noget tidspunkt i løbet af lægemidlet hurtigt du begynder at føle skydning eller jagende smerter i maveregionen, søge akut behandling straks.

        

Udgiv min kommentar