Fantacine.com

Sådan Følg Weight Watchers Mens på ferie

Sådan Følg Weight Watchers Mens på ferie


Opholder på Weight Watchers, eller enhver anden kost plan for den sags skyld, er ikke en let feat mens du er på ferie. Du har hørt undskyldningen "jeg er på ferie" før. Du har måske mumlede, at selv. Det centrale er at have det sjovt og spendere lidt, men stadig bo tæt nok til at planlægge, at du ikke fortryde alt det, du har opnået indtil nu. Det kræver tanke, planlægning og god dømmekraft.

Instruktioner

1 Gør en spise plan på forhånd. Nej, det behøver ikke at være en liste over alt, hvad du kommer til at spise mens du er på ferie. Men, beslutte, hvor mange point du vil forsøge at holde sig til. Undersøg, om du vil divvy dine FlexPoints i løbet af ugen, eller gemme dem til særlige lejligheder.

2 Bestem, hvad dine kostvaner vil være. For eksempel kan du ønsker at spise lys i løbet af dagen, så du kan spendere til middag.

3 Pre-pakke nogle Weight Watchers venlig mad og snacks. Hvis du er typen der ikke kan synes at opføre sig, når du er ude at rejse, tælle dine foretrukne snacks og sætte dem i baggies. Disse vil komme i praktisk, når du er fristet.

4 Hold dig væk fra creme-baserede saucer og supper, når de spiser ude. Kig på menuen for ord som grillet, sauteret og dampet.

5 Pak en doggie taske. Planlæg at spise halvdelen af ​​dit måltid og taske op resten til senere. Lad os se det i øjnene, restaurant dele er alt for stor alligevel.

6 Foretag motion sjovt. Ferie er det perfekte tidspunkt at komme i nogle ekstra motion, uden at det er en opgave. Gå mountainbike, gå langs stranden eller tage golf. Den stigning i fysisk aktivitet vil modvirke nogle af dine ikke-så-gode valg.

7 Opt for sorbet eller en fedtfattig is. Stop for en isvaffel er blot en anden park ferie. Valg af en lavere fedt sort vil skære ned på en alvorlig mængde Weight Watchers point.

TIPS

  • Du må ikke slå dig op, hvis du laver en usund valg. Bare gøre et bedre næste gang.
  • Tag din Weight Watchers litteratur med dig på ferie. Læs op, når du begynder at miste motivationen.
  • Hold dig væk fra alle du kan spise buffet. Ja, Krabbe benene ser godt ud, men, medmindre du har viljestyrke af stål, du ikke vil være i stand til at holde sig til Weight Watchers i den slags omgivelser.

        

Udgiv min kommentar