Fantacine.com

Hvad Vitaminer er nødvendige for en barnets hjerne udvikling?

Hvad Vitaminer er nødvendige for en barnets hjerne udvikling?


Vitaminer har stor betydning for udviklingen af ​​et barns hjerne. Spædbørn absorbere alle indtagelse af deres mor under dannelse, herunder toksiciteten af ​​deres miljø og den ernæringsmæssige værdi af deres kostvalg. Styrke hukommelse, forståelse, tale udviklingen og den samlede hjernefunktion, vitaminer, såsom folinsyre, vitamin B12 og vitamin C er afgørende i tidlige stadier af hjernens udvikling. (Som altid tale med din læge eller barns børnelæge, før supplere eller ændre din kost eller dit barns kost.)

Hvad er en Multi-Vitamin?

På det tidspunkt et barn er født, end 100.000.000.000 hjerneceller har dannet. Ernæringsmæssige valg i de første faser af livet vil have en drastisk indvirkning på sundhed, vitaminer leverer brændstof som deres hjerne begynder at forme. En multi-vitamin kan være alt der er nødvendigt for en sund udvikling af hjernen, men pas på, at mange multi-vitaminer ikke give 100 procent af FDA anbefalede daglige indtag vitamin. De tjener som en samlet net, delvist og fuldt dækker de væsentlige næringsstoffer. vil en multi-vitamin stadig skal understøttes af en sund kost for at fremme et barns fuld udvikling af hjernen.

Folinsyre Basics

Folinsyre er en afgørende vitamin er nødvendig for et barns udvikling af hjernen. En af otte B-vitaminer, folinsyre har afgørende indvirkning på udviklingen af ​​hjernen og rygmarven. Hvis underernærede, mangler såsom rygmarvsbrok, hydrocephalus og anencephalitis er almindelige. Dens styrke kommer fra grøntsager som spinat, sennep greens og blomkål, og frugter som appelsiner, cantaloupe og jordbær, og lever, ærter og nødder. FDA har også befæstet gær og korn med folinsyre, hvilket giver ting som korn, brød, pasta og ris en daglig dosis på folat.

Kan C-vitamin Hjælp My Baby?

L-ascorbinsyre, eller vitamin C, skaber neurotransmittere, giver hjernen til at overføre information "fra den ene neuron til hinanden.« Dermed er forståelse øges, og en baby kan aktivt reagere ved latter, læring og kommunikere på. Den oxiderede form af vitamin C, docosahexaensyre (DHA), har også vist sig at være værdifulde i spædbarn hjernens udvikling. Fundet i modermælk, kan det forbedre intelligens, kognition og syn. Endnu bedre, dens virkninger sidste længe efter fødslen, medvirken i både teen og voksne adfærdsmæssige problemer. Citrusfrugter og juice, rosenkål, tomater, broccoli, rå peberfrugter, jordbær og kiwi er primære kilder til C-vitamin

Vitaminer til veganere

Vandopløseligt, er vitamin B12 nødvendig for at sikre funktionen af ​​et spædbarns hjerne og nervesystem og til støtte i fremstillingen af ​​deres blod. Fundet i animalske produkter såsom æg, mælk, fisk, fjerkræ og kød, vil vitamin B12 beskytte og holde myelin væv sundt. Isolerende og omgivende nervevæv, myelinskeder fremskynde transmissionen af ​​elektriske signaler til hjernen, som muliggør hurtig forståelse og reaktion. Vegetarer ofte nødt til at tilføje et B12 supplement til deres kost under graviditeten for at styrke modermælk. Hvis der ikke animalske produkter eller B12 kosttilskud forbruges, en baby er i høj risiko for alvorlige og / eller permanent neurologisk skade.

Glem ikke D-vitamin

Sidst men ikke mindst, er D-vitamin Afledt primært mod UV-stråler, kan D-vitamin påvirker et barns hukommelse, motorisk kontrol og læring kapaciteter. Også fundet i berigede mælk og fede fisk, D-vitamin er nødvendigt for udviklingen af ​​cerebrum. Placeret på toppen af ​​hjernestammen, cerebrum er den største og mest detaljerede del af hjernen, spiller en dominerende rolle i indlæring, hukommelse og sociale evner. Undersøgelser har vist, at prænatal mangler i D-vitamin kan føre til en opblødning i en nyfødt kranium og rakitis.


        

Udgiv min kommentar