Fantacine.com

Acne & Kløe

Acne udbrud og behandlinger har tendens til at forårsage kløe på de berørte områder. Kløe forbundet med acne udbrud er ikke et advarselstegn om andre problemer. Behandling af kløe symptomer af acne omfatter ordentlig hudpleje teknikker.

Grundig rengøring

Grundigt rense huden for at fjerne snavs, makeup og andre rester fra tilstoppede porer vil forhindre meget af kløe forbundet med acne udbrud. Desuden vil dette forhindre flere acne bump fra formning.

acne rense

Facial og krop rensemidler til acne, der indeholder for meget alkohol få huden til at tørre ud og blive flaky og skællende. Skift til vandbaserede rensemidler.

Fugtighedscreme

Korrekt moisturizing huden efter rengøring vil forhindre meget af kløe forbundet med anvendelsen af ​​acne clearing produkter.

Inflammation og skorpedannelse

Betændte acne mærker, ligesom hvide hoveder og cyster, forårsager både smerte og kløe. Desværre, skrabe betændte mærker forårsager mange af dem til at briste og skabe skorper. Acne skorper skabe også kløe som huden forsøger at helbrede fra brud.

Ardannelse og Infektioner

Skrabe kløende skorper, udover plukning, klemme og popping, vil skabe ar på huden og infektioner forårsaget af bakterier på hænderne.


        

Udgiv min kommentar