Fantacine.com

Hvordan man kan reducere cellulite gennem kost

Hvordan man kan reducere cellulite gennem kost


Cellulite er en ujævn deponering af kropsfedt, der fordrejer udseendet af huden, hvilket gør det ser kløftede og klumpet. Det påvirker generelt hofter, mave, balder og lår. Kvinder er som regel mere tilbøjelige til at have cellulite end mænd. Medicinsk, cellulite er ikke en sundhedsmæssig trussel for kroppen, men æstetisk, kan det være uinteressant og en kilde til ydmygelse for den Lidende. Nøglen til at reducere cellulite gennem kosten er at begrænse indtagelsen af ​​fødevarer med et højt indhold af fedt, og opretholde en sundere kost fuld af portioner af grøntsager, frugt, fuldkorn og fisk.

Instruktioner

1 Drik mindst seks til otte glas vand om dagen. Undgå drikkevarer med et højt sukkerindhold som juice og sodavand. Sukker bliver omdannet til fedt i kroppen og dermed bidrage til at gøre cellulite værre. Vand fremmer sund kroppens celler og hjælper med at afgifte kroppen, reducerer fedtceller og cellulite.

2 Spis frugt og grønt højt antioxidanter som kirsebær, grapefrugt, appelsiner, mango, tomater, bær, broccoli, spinat og gulerødder. Antioxidanter er næringsstoffer, der bekæmper celle-skadelige frie radikaler. Disse frugter og grøntsager med til at afgifte kroppen, og derved reducere de akkumulerede fedtaflejringer i hofter, mave og lår.

3 Spis fuldkornsprodukter brød, hvede og korn. Undgå hvidt brød og hvide ris. Forsøge at holde forbruget af kulhydrater og stivelse til et minimum. Kulhydrater og stivelse omdannet til fedt i løbet af fordøjelsesprocessen, hvilket fører til flere fedtdepoter i lår og bagdel. Fuldkornsprodukter er sundere, mindre opfedning og nyttigt at reducere cellulite.

4 Spis fisk højt indhold af omega-3 fedtsyrer som laks og tun. Undgå rødt kød højt indhold af umættet fedt. Rødt kød har et højt fedtindhold og er ødelæggende for at reducere cellulite. Magert kød som fisk giver essentielle fedtsyrer, lavere kolesterol, fremmer vægttab og øge stofskiftet.

TIPS

  • Etablere en workout rutine til at gå med din kost. Gå gå eller jogging tre gange om ugen. Dette vil i høj grad medvirke til at reducere cellulite når kombineret med den sunde kost.
  • Undgå junk fødevarer, alkohol og rygning. Undgå slik og fed mad.

        

Udgiv min kommentar