Fantacine.com

Langsigtet bivirkninger Hoodia

Hoodia er en sukkulent indfødt til Afrika, og det siges, at jægere forbruges det at afværge sult. Dette produkt sælges som et kosttilskud, kapret for sin appetit suppressant effekter. Der vides kun lidt om effektiviteten og sikkerheden af ​​dette produkt som langsigtet videnskabelig forskning har endnu ikke være afgørende.

Produkter

Hoodia er solgt i form af piller, mælk tygger, "skud" og læbepomade. De skal købes fra en pålidelig kilde, og kun som et kosttilskud, hvis de anvendes til vægttab.

Usage

Kun tage hoodia i sin foreskrevne dosis. Fordi det er et kosttilskud, er det ikke betinget af godkendelse fra Food and Drug Administration. Sælgere hævder en aktiv kemisk undertrykker appetitten, og en britisk farmaceutisk virksomhed er i øjeblikket forsøger at indarbejde denne kemikalie i en anti-fedme stof.

Advarsler

Fordi hoodia er ikke et nydelsesmiddel, betyder det ikke have samme farer som mange andre naturlægemidler ud på markedet. Men fordi lidt er stadig kendt om dette produkt, bør forbrugerne udvise forsigtighed. Gravide og ammende kvinder, diabetikere og personer med hjertelidelser, blodsygdom og spiseforstyrrelser opfordres til ikke at bruge hoodia. Kontakt din læge, før forbrugende hoodia; underrette din læge og stoppe med at tage hoodia hvis du oplever syge bivirkninger. Produktet skal opbevares ved stuetemperatur på alle tidspunkter.

Alternativer

En fiberrig kost og ordentlig hydrering er effektive og sikre værktøjer til appetit undertrykkelse. Fiber kan findes i hele korn, frugt og grøntsager. Du bør også forbruge seks til otte 8-ounce glas vand om dagen, som tørst er ofte forveksles med sult.

Vægttab

Det kan være let at hængsel dine forhåbninger om et vægttab pille, men almindelig sund fornuft skal udvises, når de køber hoodia produkter. Læger og hoodia sælgere tilskynder både en sund kost og motion planen. Varig vægttab vil ikke ske uden sunde livsstilsændringer, og lægerne advarer om, at nogen vægt tabt af en pille alene vil sandsynligvis blive genvundet - og lidt til - efter at patienten holder op med at tage p-piller.


        

Udgiv min kommentar