Fantacine.com

Hvad er godt at bruge til at rense en piercing i nærheden af ​​munden?

Hvad er godt at bruge til at rense en piercing i nærheden af ​​munden?


Når din nye piercing ligger i nærheden af ​​din mund, eller hvor som helst på kroppen for den sags skyld, at holde den nye piercing ren, så det heler ordentligt, ser godt ud og du ikke udvikle nogen ubehagelige infektioner er vigtig. Medmindre din piercer fortæller dig andet, skal du rense området omkring din nye piercing to gange om dagen.

Rengøring Solutions

Webstedet for din nye piercing skal håndteres ganske forsigtigt, både med hensyn til, hvordan det er rørt og hvilke typer af produkter anvendes på det. Når du ren, være meget blid: ising, vatpind og puf; aldrig ryk, trække eller slæbebåd. Du bør kun bruge bestemte sæber eller blide saltopløsninger til at rense din nye piercing.

Sæbe

Brug rent og uparfumeret flydende glycerin sæbe. Det er meget mild og ofte brugt af folk, der har allergi over for normal sæbe. Du kan købe det i nogle apoteker og helsekost butikker. Men hvis du ikke kan finde ren og uparfumeret flydende glycerin sæbe, kan du vælge at bruge en anden type flydende sæbe til at rense din piercing, så længe det er mild og uparfumeret.

Saline

Du kan også bruge saltvand til at rense din nye piercing, som du kan finde i et apotek. Du bør nok springe saltopløsningen lavet til at rense kontaktlinser, da det kan være for stærk; vælge en saltopløsning til nasal skylning stedet for som det vil være blidere. Ellers kan du lave din egen type saltvandsopløsning: et simpelt salt vask. Opløs 1/2 tsk. af god kvalitet, ikke-tilsat jod havsalt i 2 kopper vand.

Værktøj

En af de nemmeste måder at rense din piercing med enten sæbe eller saltopløsning er med hjælp af rene engangs værktøjer som steril gaze fra apoteket, vatpinde, vatkugler eller en kombination heraf. For eksempel kan du fugte steril gaze med lidt vand, tilsæt glycerin sæbe og arbejde det ind i en skumme, før der indføres den til piercing-området. Du kan dyppe vatkugler i saltopløsningen, og bruge dem til at duppe og svaber området rent.

Hygiejne

Når din nye piercing er healing, skal du opretholde en god hygiejne, så du ikke introducere bakterier til området. Hver gang du rense eller røre din piercing, skal du først vaske dine hænder med sæbe. Du har ikke behov for at rotere din piercing.


        

Udgiv min kommentar