Fantacine.com

Sådan får du en Thyroid Hormone Test

Sådan får du en Thyroid Hormone Test


En thyreoideahormon test vurderer, om din skjoldbruskkirtel producerer nok hormoner til at opretholde en normal funktion. Skjoldbruskkirtlen dikterer kroppens stofskifte og krop vækst.

Instruktioner

1 Bemærk eventuelle symptomer, der er forbundet med skjoldbruskkirtlen lidelser. For eksempel har mange patienter med hypothyroidisme erfaring træthed og vægtøgning. Hyperthyreose forårsager vægttab, hurtig hjertebanken og angst.

2 Tal med din læge om bestilling af en skjoldbruskkirtel hormon test. Mange læger kontrollere en persons skjoldbruskkirtlen niveauer som en del af deres årlige fysisk. Thyreoidea hormon test er typisk bestilles sammen med en blodprøve, der måler en persons TSH. TSH er thyroidstimulerende hormon findes i kroppen, og det kan også indikere en mulig lidelse i skjoldbruskkirtlen.

3 Lad blod, der skal drages. En thyreoideahormon test udføres ved at tage blod fra patienten og kontrol med de T4 og T3 niveauer i blodprøven.

4 Vent på resultaterne. Thyreoidea hormon testresultater normalt kommer tilbage inden for et par dage. Din læge vil modtage en kopi og diskutere dine muligheder baseret på tallene. Hvis hormon niveauer vende tilbage i en unormal interval, lægen sandsynligvis vil ordinere en medicin til at forbedre niveauerne. Du vil gentage blodprøve efter du starter på medicinen.


        

Udgiv min kommentar