Fantacine.com

Virkningerne af Brug en Super NO2 Pump

Virkningerne af Brug en Super NO2 Pump


Super Pump er en NO2-baserede tillæg for atleter og fitness-entusiaster. Produktet er kategoriseret som en "pre-workout" tilskud, der giver fysiske, mentale og styrke øges for brugerne. Super N02 Pump kommer typisk i pulverform og blandes med enten vand eller juice, som skaber en lille shake. Vejledning til N02 kosttilskud normalt henvise dig til at forbruge omkring 2 til 3 scoops afhængigt af din tolerance.

Øger nitrogenoxid

Den vigtigste påvirke NO2 har på kroppen øger nitrogenoxid flow i blodet. Nitrogenoxid forekommer naturligt i kroppen, men i mindre mængder og anvendes af kroppen til at kommunikere med andre celler. Det er dannet, når kroppen nedbryder aminosyren L-arginin til L-citrullin. Forøgelse af produktionen af ​​nitrogenoxid øger kroppens evne til at kommunikere hurtigere og stimulere muskel produktion og lydhørhed under øvelser. Atleter udtømmer deres naturlige NO2 reserver under træning og NO2 kosttilskud med til at genopbygge disse niveauer.

Øger styrke og udholdenhed

Under NO2 brug, er blodgennemstrømningen øges, forhindrer musklerne fra trættende hurtigt under træningen. Stigningen i blodgennemstrømning og næringsstoffer stimulerer produktionen af ​​mager muskelmasse i NO2 brugere. Typisk under træning, sportsfolk bruge op alle deres NO2 reserver og nitrogenoxid kosttilskud hjælpe med at genopbygge og vedligeholde disse niveauer. Brugere oplever en eksplosion af energi, som giver dem mulighed for at træne hårdere og i længere perioder.

Krop Pumper

Fra et fysisk synspunkt, vil brugere af NO2 kosttilskud bemærke en stigning i "muskel pumper" eller muskel volumen under træningen. Alle individer under træning vil bemærke, at blodet vil strømme til det område af kroppen, der bliver fysisk udøves, forhøjelse af musklen området. Med NO2 produkter, stigningen i blodgennemstrømningen gør musklerne synes større og meget fyldigere.


        

Udgiv min kommentar