Fantacine.com

Anvendelser af Mælkebøtte Som Herb

Mælkebøtter er generelt anses for sikre til medicinsk brug og har en række anvendelser. Vidt spist i salater, mælkebøtte greens og rødder kan lindre symptomerne på forskellige forhold, der spænder fra kløe til forhøjet kolesterol. De kan også være nyttige i at forebygge knogleskørhed. Brug ikke uden at konsultere din læge, hvis du har galdeblære sygdom.

Behandl Lever

Der er ofte en sammenhæng mellem højt kolesteroltal og din lever. En forsømt leveren kan hæve kolesterolniveauer væsentligt. Din fordøjelseskanalen kan ikke fjerne kolesterol, eller din lever kan producere for meget. Mælkebøtte rod tinktur kan hjælpe leveren i at udføre optimalt. Kig efter mælkebøtte tinktur i de fleste helsekost butikker, og sørg for at det er lavet af roden af ​​planten. Tag 1 tsk. af tinktur tre gange om dagen for at styrke din lever. Tag for to måneder, derefter tage en to-måneders pause. Gentag denne proces, indtil dit kolesterol er sænket.

behandle osteoporose

Knogler ofte svække med alderen, hvilket kan føre til brud og alvorlige spinal problemer. Risikofaktorer for osteoporose omfatter arvelighed, mangel på calcium i kosten, rygning, alkohol og manglende motion, ifølge Mayo Clinic. Mælkebøtte ekstrakt indeholder en stor mængde af mineraler, herunder calcium, som kan være nyttige i at forebygge knogleskørhed. Tag ekstrakten ifølge anvisningerne på emballagen to gange dagligt.

Hud Irritationer

Mælkebøtte har en lang ry for sin evne til at rense leveren og rense blodet, som begge er nyttige funktioner, når det kommer til at håndtere enhver form for hudirritation eller sygdom. Kombiner tørrede mælkebøtte rødder og blade med din morgenkaffe til at behandle hudproblemer. Fyld en stor salatskål med mælkebøtte rødder og blade. Vask mælkebøtte og sted på en bageplade; placere i ovnen og bages i 20 minutter ved 250 grader. Den mælkebøtte bør blive brune og sprøde. Gøre til et pulver ved pulverisering i en foodprocessor. Du kan derefter tilføje en kop mælkebøtte pulver i en kop kaffe. Opbevar det i en plastik indpakket, og gøre din morgen bryg med denne blanding, som du normalt ville.


        

Udgiv min kommentar