Fantacine.com

Retsmidler for hyperaktivitet hos børn

Retsmidler for hyperaktivitet hos børn


Nogle børn har naturligvis mere energi end andre, men nogle kan klassificeres som hyperaktive. Hyperaktivitet er en tilstand, der normalt er forbundet med Attention Deficit Disorder (ADD), eller attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), der er resultatet af en kemisk ubalance i barnets hjerne. Hyperaktivitet kan være forstyrrende for barnets liv; Men der er mange naturlige og farmaceutiske midler mod hyperaktivitet.

Medicin

Før du eller din læge begynder enhver medicinsk behandling for et barn, så sørg for at have en endelig, professionel diagnose, at barnet er klassisk hyperaktive. Nogle højenergi børn bliver behandlet for hyperaktivitet med en lav succesrate. Hyperaktive børn normalt behandles med lægemidler, der er klassificeret som stimulanser. Disse lægemidler omfatter amfetamin og methylphenidat (MPH), der hjælper mindske hyperaktivitet i omkring 70 procent af de børn, der tager dem. Negative bivirkninger af de lægemidler omfatter søvnløshed, nedsat appetit og nervøse ticks. Børn bør overvåges nøje på disse medikamenter, især i første omgang. Læger kan øge eller mindske doser afhængig af effektiviteten af ​​medicin.

Kost

Mange læger anbefaler at fjerne forarbejdet sukker fra et barns kost udelukkende som en måde at kontrollere hyperaktiv adfærd. Frugt er en grundpille i et barns ernæring, og selv om frugt indeholder sukker, bør hyperaktive børn stadig have lov til at spise det. Eksperter anbefaler at supplere en frugt snack som et æble med en fødevare højt proteinindhold som ost. Protein hjælper kroppen proces sukker mere effektivt. Udskæring slik, sodavand og bagværk hjælper med at holde en hyperaktiv barn på en mere køl.

Miljømæssige ændringer

Endelig kan en forælder afbøde hyperaktive episoder ved at ændre et barns miljø. En sådan strategi er at holde en ren rutine tidsplan. En hyperaktiv barn reagerer ikke godt til overraskelser eller den angst, der er forårsaget af det ukendte. Reservere et roligt sted i dit hjem, dit barn kan gå til og slappe af, når hun bliver for ivrig. Holde barnets hjem organiseret og fri for rod hjælper hende til at føle sig mere afslappet. Også, at give dit barn en afslappende massage af skuldre eller templer for at afhjælpe nogle af de stress i forbindelse med hyperaktivitet lidelse.


        

Udgiv min kommentar