Fantacine.com

Hvad en Hvid Blood Optælling af 12000 Midler

Opdagelsen af, at en person har en forhøjet antal hvide blodlegemer næsten aldrig kommer som en overraskelse, da en sådan test for sådan er normalt på grund anden sygdom. Mest knytte en høj tæller med kroppen kæmper en infektion, og det er generelt rigtigt, men der er mange andre årsager til celletal at være forhøjet.

Hvad er hvide blodlegemer?

Også kaldet leukocytter, hvide blodlegemer forsvare sig mod sygdom og bekæmpe alvorlig infektion i kroppen. Disse celler findes i hele kroppen, både i blodet og i lymfesystemet. Antallet eller Stillingen af ​​cellerne i blodet er en god indikator for tilstedeværelsen af ​​sygdommen.

Hvad er Normal?

Generelt 4.500 til 10.000 hvide blodlegemer / ml betragtes i normalområdet. De stige i antal, når sygdom eller infektion er til stede ved omgivende fremmede organismer i et forsøg på at ødelægge dem. Hvide blodlegemer kan fordobles i løbet af nogle få timer.

Celletal Over 12.000

Adskillige sygdomme er forbundet med hvide blodlegemer på over 12.000, såsom leukæmi og ovariecancer, men en alvorlig tilstand kaldet sepsis står som en af ​​de mere genkendelige betingelser.

Sepsis er en tilstand, hvor hele kroppen er i en inflammatorisk tilstand. Nogle kalder denne "blodforgiftning", men det er mere korrekt kaldet blodforgiftning --- tilstedeværelse af patogene organismer i blod-stream.

Andre mulige indikatorer

Andre end sepsis, der har en hvid celletal over 12.000, kan være en indikator for stress, høfeber, sthma eller cancer.

Medicin

Visse medicin ordineret til behandling af andre betingelser kan være årsagen til forhøjede hvide blodlegemer. Capastat sulfat bruges til behandling af patienter med nedsat nyrefunktion. Alpho Proetinase Inhibitor ordineres til at forebygge nedbrydningen af ​​vævet i lungerne. Prolastin tages for at behandle blodet.

Forhøjet hvide blodlegemer kan betyde mange forskellige ting en, nogle alvorlige. Kun en blodprøve kan bestemme din nøjagtige optælling og din læge kan forklare betydningen og behandling for normalt høje resultater.


        

Udgiv min kommentar