Fantacine.com

Hvordan at komme overens med et handicap

Hvordan at komme overens med et handicap


Hvis du for nylig er diagnosticeret med en psykisk eller fysisk handicap, vil du gå gennem stadier af sørgende. Du vil blive vred, deprimeret, trist, i fornægtelse; du vil forhandle. Du kan knytte blive deaktiveret med begrænsninger og med at være anderledes. Men bliver deaktiveret betyder ikke, du ikke kan leve dit liv fuldt ud. Som det første chok aftager, kan du komme til udtryk med dit handicap og genlære at leve et tilfredsstillende og aktivt liv.

Instruktioner

1 Tag dig tid til at arbejde gennem dine følelser. Du er nødt til at behandle dine følelser, før du kan begynde at acceptere dit handicap.

2 Kast dig ud i fysiske, erhvervsmæssige og / eller tale terapier efter behov. Du kan behøve hjælp lære at forhandle verden på ny, og terapeuter kan hjælpe dig med øvelser til at gøre dig stærkere og ved at foreskrive hjælpemidler. Du kan bruge en stok til at hjælpe dig gå, eller et bad bar til at hjælpe dig komme ind og ud af badekarret. Hvis du har problemer med dit syn, din terapeut kan anbefale en telefon, der ringer med stemmen aktivering, så du ikke behøver at kæmpe for at se tallene på tastaturet. Alle former for enheder eksisterer for at hjælpe mennesker med handicap.

3 Tal med en terapeut eller psykolog. At blive deaktiveret kan betyde mange liv ændringer, som du bliver nødt til at diskutere.

4 Deltag i en støttegruppe. Taler med andre mennesker, der har handicap, og forstår, hvad du går igennem, er en af ​​de bedste måder at bevæge sig mod accept.

5 Bed om hjælp fra venner og familie. Mange mennesker ønsker at hjælpe, men føler sig hjælpeløse, ikke at vide, hvad de skal gøre. Oprette en e-mail liste, som du kan lægge ud kræver assistance. På denne måde, er ingen sat på stedet, men alle på listen har mulighed reagere. Derudover vil du have lade folk vide, hvad du har brug for.

6 Forbered dig til at blive behandlet forskelligt. Venner og familie kan have svært ved at klare dit handicap; nogle kan endda forlade dig.

7 Fokus på hvad du kan gøre. Handicap forårsager begrænsninger, men oftentimes kan du definere, hvad dine begrænsninger vil være. Sæt rimelige mål og derefter forsøge at nå dem. Nå dem vil give dig en følelse af realisering og selvtillid.

8 Se din praktiserende læge om en recept på antidepressiver, hvis du føler, du kan ikke klare de følelsesmæssige konsekvenser af dit handicap. Depression er en medicinsk tilstand, og kan være invaliderende i sig selv.

9 Undgå alkohol eller andre humørændrende narkotika. Disse tilbyder kun midlertidig hjælp og faktisk kan hindre eller forsinke din følelsesmæssige opsving, samt påvirke dit fysiske helbred.

TIPS

  • Hvis du føler suicidal som følge af dit handicap, straks søge hjælp hos en mental sundhed professionel.

        

Udgiv min kommentar