Fantacine.com

Hjemmelavet Burn Cooling Gel

Hjemmelavet Burn Cooling Gel


Forbrændinger på huden er røde og bud, hvilket gør aktivitet i dette område ubehageligt og ofte smertefulde. Der er mange hjemmelavede løsninger, du kan bruge til at køle et brændt område af din hud, såsom mælk, aloe, honning og te poser. Hvis brænde skrider frem, og bliver mere smertefuld over tid - og synes ikke at være helbredende - disse løsninger er ikke en erstatning for behandling fra en sundhedsmedarbejder.

Mælk

Sødmælk gennemvædet i en blød klud og anvendes på det forbrændte område ikke kun køler feltet, men hjælper lette helingsprocessen. Din hud har brug for ekstra protein for at begynde at reparere skaderne på cellerne. Fedtet i mælken beroliger huden og giver et ideelt miljø for huden til at begynde helbredelse. Soak det berørte område i ca. 15 minutter og fuldstændigt vaske mælken væk når færdig. Hvis du ikke gør det, vil mælken sat på din hud og begynde at lugte.

Aloe Vera

Aloe vera er den mest populære brænde bod på markedet. Gelen kan købes over-the-counter, men disse produkter har tendens til at indeholde flere ingredienser end blot aloe, såsom alkohol. Alkohol kan dehydrere din hud på et tidspunkt, hvor den har brug for hydrering mest. Brug aloe fra en aloe vera plante. Du skal blot skære armen af ​​planten og presse gelé-lignende stof på huden. Det vil være køling og fremme heling af huden.

Honning

Anvendelse honning til overfladen af ​​din hud kan køle området hurtigt og fremmer hurtig heling. Honning anvendes på et godt vasket område forebygger infektion i brandsår, der er anden eller tredje grad. Blowing kølig luft over honning som det sidder på din hud køler overfladen endnu mere. Lad ikke honning sidde på din hud i længere tid end 30 minutter. Vask honning grundigt væk fra overfladen af ​​din hud.

Teposer

Te indeholder garvesyre, der tager varmen væk fra det forbrændte område. Der er mange metoder til anvendelse te, men det enkleste er at stejle den teposer i varmt vand, lad dem køle og placere dem på den brændte hud. Brug steril gaze til at holde teposer på plads i 15 til 20 minutter. Du kan også tilføje mynte til te blanding for at tilvejebringe en dybere kølevirkning.


        

Udgiv min kommentar