Fantacine.com

Hvordan virker et Menstruation Migræne ske?

Hvordan virker et Menstruation Migræne ske?

Hormoner i Kvinder

Kvinder er tre gange mere tilbøjelige end mænd til at lide af en migræne, og de kvinder, lider menstruation migræne 70 procent af dem. Menstruation migræne hjemsøge kvinder før, under eller efter deres periode. Nogle kvinder også få dem under ægløsning.

Hovedpine er udløst af hormonet serotonin, som det reagerer med andre hormoner. Fordi kvinder har hormonniveau, der svinger mere end mænd, er det kvinder, der lider oftest af migræne, og især i de tider, når deres hormoner er svingende (primært østrogen).

østrogen

Menstruation migræne menes at være forårsaget af reaktionen mellem serotonin og østrogen, som er det kvindelige hormon, der regulerer udsvingene i menstruationscyklus. Dette bekræftes i beviser, at gravide og kvinder i overgangsalderen hævder at lide af mindre migræne.

Som niveauerne af østrogen og progesteron stige og falde i en kvindes månedlige cyklus, vil hun blive mere sårbare over for at udvikle en migræne, især hvis hun er på oral prævention, på grund af det faktum, at disse produkter indeholder hormoner, der påvirker hendes niveauer af østrogen . Menstruation migræne udvikler under eller kort efter det tidspunkt, hvor østrogen og progesteron slip til deres laveste niveau.

Forskelle fra andre Hovedpine

Menstruation migræne er noget forskellig fra andre migræne. De er ikke udløst af stress og normalt forekomme på samme tid hver måned (igen, på tidspunktet hormon niveauer er den laveste). De begynder som regel som en dunkende smerte på den ene side af hovedet, snart ledsaget af kvalme og følsomhed over for lys og støj. Kvinder, der tager hormoner som en form for prævention, eller østrogen i overgangsalderen, måske ønsker at tale med deres læge om at justere mængden af ​​østrogen, de tager, hvis de lider af disse migræne.


        

Udgiv min kommentar