Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af Prinzmetal angina?

Prinzmetal Variant Angina er den sjældneste af tre typer af angina, der tegner sig for kun omkring 2 procent af tilfældene. For folk med Prinzmetal angina, er anfald af ekstrem smerte i brystet, der typisk kendetegner angina opleves, når i hvile, ofte mens du sover. Med andre former for angina, de anfald af brystsmerter er typisk mere forudsigelig og opstår, når folk er udøver eller udøver selv. Smerten mennesker med Prinzmetal angina oplevelse er resultatet af en koronar spasmer.

Medicin

Som med andre typer af angina, kan medicin bruges til at behandle mennesker med Prinzmetal angina. Nitroglycerides er typisk gives til ekstrem smerte af en angina angreb. Calciumantagonister er også ordineret til at hjælpe med at kontrollere tilstanden. Behandling mål fokusere på at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​angreb.

livsstilsændringer

Patienterne kan tage nogle skridt til at leve sundere liv og hjælpe med at mindske virkningerne af den tilstand. For det første skal de syge op med at ryge. Også, det er vigtigt at få mere motion og spise en sundere kost, hvilket nedsætter en persons risiko for hjertesygdomme og angina spasmer.

Andre forhold

Mange angina pectoris lider også af andre hjertesygdomme, såsom atherosklerose og hypertension. Når der behandles for Prinzmetal Variant Angina læger vil typisk forsøge at behandle alle de betingelser, så effektivt som muligt. Dette kan indebære at tage yderligere medicin til at hjælpe med at kontrollere blodtrykket, for eksempel, eller i forsøg for at rydde arterie blokering.

Symptomer

Ud over den alvorlige smerter i brystet, som er kendetegnende for alle typer af angina, mennesker med Prinzmetal angina også kan opleve kvalme og opkastning, trykken for brystet eller trykken, vanskelighed vejrtrækning, svedtendens og svimmelhed. Desuden er den smerte associeret med tilstanden ofte mærkes ud over brystet. Det kan udstråle til nakke, kæbe, ryg, arme og skuldre.

Diagnose

Som med mange medicinske tilstande, begynder diagnosticere Prinzmetal angina ofte med en læge udfører en fysisk eksamen og tage en komplet sygehistorie, herunder at stille spørgsmål om de angina symptomer en patient oplever. Diagnostiske test, der anvendes til at hjælpe med at diagnosticere Prinzmetal angina omfatter et elektrokardiogram (EKG) og en koronar angiogram. En EKG måler hjerterytme, mens en koronarangiogram er en særlig type af X-ray af hjertet.

Prognose

Med medicin, Prinzmetal angina kan normalt behandles med succes, reducere symptomer. Men fordi Prinzmetal angina er tæt forbundet med koronararteriesygdom, resultater kan være relateret til alvorligheden af ​​hjertesygdomme selv. Endvidere kan personer med Prinzmetal angina er mere tilbøjelige til at udvikle hjertearytmi, en tilstand, som kan, i sjældne tilfælde, resultere i pludselig død.


        

Udgiv min kommentar