Fantacine.com

Øvelser Tibetansk Eye

Tibetansk buddhistiske munke har brugt øje øvelser i århundreder til at forbedre og korrigere deres syn, skabe den standard tibetansk Eye Chart at styrke øjenmuskler. Dette skema er en geometrisk design eller mandala, som udøver alle dine øjenmuskler, forårsager dine øjne til at bevæge sig i mange retninger. Ifølge de tibetanske munke, efter et par måneder for at bruge dette skema til at udføre øje øvelser, vil du ikke længere har brug for briller eller kontakter at se.

Tibetansk Eye Chart Øvelser

Vedhæft en tibetansk Eye Chart på en væg med den orange plet på linie omtrent med din næse, når du sidder ned. Din næse skal være fire til seks inches væk fra stedet. Fjern dine briller eller kontakter, hvis du bruger dem, før du begynder øjet øvelser.

Sid med ryggen lige foran øjet diagrammet og flytte din øjne med uret på hver prik af den ydre cirkel, indtil du har lavet en komplet cirkel. Hold hovedet stadig på alle tidspunkter mens kun flytte dine øjne. Flyt dine øjne mod uret på samme måde. Blink dine øjne et par gange, og derefter slappe af dem.

Bemærk de prikker, der repræsenterer klokken to og klokken otte på øjet diagrammet. Flytte øjnene frem og tilbage mellem disse to prikker et par gange. Bemærk de prikker for klokken fire og klokken 10. Flytte øjnene frem og tilbage mellem disse et par gange også.

Palm dine øjne ved at placere din højre håndflade over højre øje og din venstre håndflade over din venstre øje. Lad dine fingre krydse fra begge hænder, så de er i en vinkel, der hviler på din næse bro. Støt dine albuer på et bord eller på skødet. Du skal føle et sug lidt på dine øjne fra håndfladerne, men ingen pres, bare beroligende mørke. Sidde i tre til fem minutter.

Fjern håndfladerne og flytte dine øjne med uret langsomt på øjet diagram, denne gang på den ydre kant af hver af armene. Gentag mod uret. Hvis du har lyst til det, gentage igen med uret, så uret. Hvis du føler øjet stamme, stop. Når du er klar, blinker et par gange, så sidde og håndflade dine øjne som før i tre til fem minutter.

syn Resultater

Øve den tibetanske Eye øvelser et par minutter hver morgen og hver aften til at hjælpe begynde at forbedre dit syn med det samme. Disse øjenøvelser, herunder palming, hjælpe med at lindre stress og pres på dine øjne, endnu vigtigere, hvis du arbejder sene timer, eller hvis du bruger meget tid på at kigge på computerskærme. Køb eller frit downloade en tibetansk Eye Chart online.

Ifølge en undersøgelse fra 2005 på Christchurch Hospital i New Zealand, har øje øvelser som denne vist sig at forbedre en lang liste af lidelser, såsom indlæringsvanskeligheder og ordblindhed, herunder forestillinger efter hjerneskade. Men da mainstream litteratur har endnu ikke understøttet disse type øjenøvelser, øve dem stadig anses for at være kontroversiel.


        

Udgiv min kommentar