Fantacine.com

Hvad er forsnævring af rygsøjlen?

Ifølge Mayo Clinic, indsnævring af rygsøjlen, eller spinal stenose, som det også er kendt. er et fælles problem i USA i mennesker i alderen 50 og ældre. Problemet kan forekomme i ethvert område af ryggen, der forårsager nedsat bevægelighed og smerte.

Definition

Medline Plus beskriver spinal stenose som en indsnævring af områder i midten af ​​ryggen, kanaler, der forgrener sig rygsøjlen eller mellem hvirvlerne i rygsøjlen.

Symptomer

Rygmarven påvirker bevægelse hos mennesker, tillader os at bøje og stå lige. The Mayo Clinic rapporter om, at indsnævring af rygsøjlen lægger pres på rygmarven og nerverne omkring rygmarven, hvilket resulterer i kramper, smerter og følelsesløshed i ryg, ben, skuldre, arme og nakke.

Årsager

Indsnævring af rygsøjlen er et fælles problem blandt ældre, og ifølge Medline Plus, er det almindeligt forekommende i mennesker ramt af slidgigt-relaterede knogle skader. Yngre mennesker kan også blive påvirket af forsnævring af rygsøjlen, når de har haft rygmarvsskader eller en smal rygmarvskanalen.

numre

Oplysningerne gruppe spinal stenosis rapporterer kirurgi til behandling af forsnævring af rygsøjlen for at være den mest almindelige operation i personer over 60 år i USA, med en anslået 400.000 mennesker lider af forsnævring af rygsøjlen.

Behandling

Der er en række behandlingsmuligheder for forsnævring af rygsøjlen med Mayo Clinic rapporterer anvendelsen af ​​ingen kirurgiske behandlinger såsom fysisk terapi, anti-inflammatoriske lægemidler og ryg seler. Kirurgi anvendes som en mulighed for at aflaste spinal tryk og opretholde styrken og formen af ​​rygsøjlen.


        

Udgiv min kommentar