Fantacine.com

Massage til Neck Pain Relief

Halsen er lavet af ryghvirvler begynder i overkroppen og slutter ved kraniet base, og musklerne i nakken støtte hovedet og hjælpe det flytte. Halsen har ikke så meget beskyttelse som rygsøjlen, hvilket gør den modtagelig over for smerte og skade.
Nakkesmerter opstår, når blødt væv er beskadiget af betændelse, infektioner, stress og skader fra sport eller auto ulykker. Heldigvis er der forskellige massager til hals smertelindring, der vil reducere betændelse og hævelse forårsaget af en akut skade.

Gør Ice Massage

Du kan gøre is massage derhjemme for at mindske smerter hals. Ice massage følelsesløse væv og reducere hævelse og inflammation, der skyldes skaden. Du kan bruge en is tilbage, store isterninger eller fryse vand i en plastik kop, derefter gnide ismassen i en cirkulær bevægelse over det smertefulde område, opholder sig væk fra den benede del af halsen. Du behøver kun at massere området i omkring fem minutter tre eller fire gange om dagen for at reducere inflammation, men du kan bruge en ispose til lidt længere --- 15 til 20 minutter tre eller fire gange om dagen.
Sørg for at have et håndklæde handy at opsuge vandet forårsaget af smeltende is.

Hent Therapeutic Massage

Planlæg en 30- eller 60-minutters session med en autoriseret massør. Disse fagfolk hjælpe med at lette smerter i nakken ved at massere muskler, sener, ledbånd og blødt væv, hvilket resulterer i en øget vifte af bevægelse efter sessionen.
Massører anvender typisk massageolier udover is og varme for at maksimere effekten. Få en massage tre gange om ugen, indtil hals smerte subsidier og fortsætte med at få massage mindst en gang om ugen som en forebyggende foranstaltning.

Prøv Zoneterapi

Besøg en licenseret zoneterapeut, som zoneterapi lindrer nakkesmerter forårsaget af stress. Dr. Nicole Nisly, leder af University of Iowa Hospitaler og Klinikker Contemporary og alternativ medicin Clinic, siger zoneterapi mindsker stress og spændinger, forbedrer nerve funktioner og øger omsætning. Zoneterapeuter finde trykpunkter på hænder, fødder og øreflipper, der svarer til en bestemt kropsdel, derefter forsigtigt massage dem. Du kan også købe bøger om zoneterapi til at lindre smerter i nakken derhjemme.


        

Udgiv min kommentar