Fantacine.com

Hvordan til at behandle HPPD

Lidt kendt medicinsk tilstand kendt som hallucinogen Persisting Perceptual Disorder (HPPD) kan få folk til at genopleve virkningerne af hallucinogener uden faktisk at tage dem. Folk ofte henvise til dette som en "flashback". Nogle mennesker kan lide af HPPD måneder og endda år efter indtagelse hallucinogener, som er lægemidler, der fordrejer virkeligheden.

Instruktioner

1 Søge en officiel diagnose. HPPD kan efterligne andre medicinske problemer eller lidelser, herunder læsioner og infektioner i hjernen, visuelle epilepsi, slagtilfælde og skizofreni.

2 Erkend, at der ikke findes en aktuel kur mod HPPD. Mennesker med denne lidelse må finde måder at håndtere symptomer for at minimere konsekvenserne af HPPD på dagligdagen.

3 Cope med udløser, kan modregne HPPD. Nogle af disse omfatter koffein, alkohol, at få for lidt eller for meget søvn og stress. Nogle mennesker rapport succes med urte behandlinger som St. Johns Wort og Valerian rod.

4 Pas på behandling med medicin. Læger rapporterer begrænset succes med benzodiazepiner, antikonvulsiva, antidepressiva og andre medikamenter. Der har imidlertid også været, tilfælde, hvor farmakologi behandling har forværret HPPD symptomer.

5 Lav en aftale med en psykiater, der tilhører American Psychiatric Association. Psykoterapi kan hjælpe ofrene med justering og coping mekanismer.

6 Omgiv dig med støttende mennesker. Du behøver ikke mennesker i dit liv, der mener, at "det tjener en person lige for at tage hallucinogener." Overvåg venner eller familiemedlemmer, der lider af HPPD for suicidale tendenser.

7 Hold dig opdateret på HPPD forskning efter nye fund. For eksempel de seneste hjerne kortlægning undersøgelser viser ændringer i tindingelappen aktivitet i dem med HPPD.

TIPS

  • Den medicinske samfund engang henvist til HPPD som post hallucinogen Perception Disorder. Nu er det blot "hallucinogen Persisting Perception Disorder."
  • HPPD opstår oftest med LSD brug. Men har folk også rapporteret HPPD med brug af ecstasy, PMA, peyote og visse svampearter.

        

Udgiv min kommentar