Fantacine.com

Vitaminer, der afhjælper syre refluks symptomer

Acid reflux er en tilstand, hvor mavesyre bakker op i halsen. Dette brænder spiserøret og forårsager en række symptomer såsom ondt i halsen, problemer med bihulerne, smerter i brystet og åndenød. Syren ar foring af spiserøret og gør ofte synke vanskelig. Nogle vitaminer kan lindre sure opstød symptomer.

Vitamin B1 (thiamin)

Dramatisk utilstrækkelig vitamin B1 forårsager beriberi, hvilket resulterer i svage muskler og opkastning. Den øgede B1 hjælper spiserøret sphincter og lindrer nogle af ryggen op af mavesyre.

U-vitamin

U-vitamin er faktisk S-Methylmethionine, men ofte kaldet vitamin U. Dens anvendelse blev afsløret, da Garnett Cheney, MD eksperimenteret med frisk kål saft og fandt det helbredte mavesår.

B12-vitamin

Mennesker med syre refluks tendens til at have en vitamin B12-mangel. Det hjælper fordøjelsessystemet sporet ved at hjælpe i nedbrydningen af ​​proteiner.

Vitamin B5 (pantotensyre)

B5-vitamin er vigtigt at opretholde en sund hud og muskler. Spiserøret sphincter styres af en muskulær ventil, som forhindrer syren fra opbakning i halsen.

Vitamin B6 (pyridoxin)

Vitamin B6 eller pyridoxin, hjælper i metabolismen af ​​fedt, proteiner og kulhydrater. Det er også vigtigt i væksten af ​​nye celler. Det er nødvendigt at erstatte de celler ødelagt af sure opstød.

Flere Vitaminer

De fleste læger er enige om, at syre refluks er det organ gør en erklæring om din generelle sundhed. Mange patienter med syre refluks har mangler mange vitaminer, især B-kompleks. En regime af de daglige vitaminer hjælper dem med mangler.


        

Udgiv min kommentar