Fantacine.com

Hvad er Angina angreb?

Hvad er Angina angreb?


Anginaanfald beskrive en slags brystsmerter, der er resultatet af formindsket strømning af blod til hjertemusklen. Angina er et tegn på koronararteriesygdom, som er kendetegnet ved hjertemusklen modtager en utilstrækkelig forsyning af iltet blod.

Statistik

Ifølge National Heart, Lung, and Blood Institute, angina er forholdsvis almindelig, med ca. 7 millioner amerikanere lider af tilstanden.

Typer af Angina angreb

Stabil angina er kendetegnet ved en konstant og tilbagevendende brystsmerte (normalt anlagt den ved anstrengelse), mens ustabil angina er uventet og nye (og sædvanligvis signalerer en nærmer hjerteanfald). Variant angina er sjælden og forekommer mens hvile.

Årsager

Angina anfald er forårsaget af en opbygning af plaque (a fedtstof) i kranspulsårerne (en tilstand kaldet aterosklerose). Som plaque bygger op, det også indsnævrer og stivner kranspulsårerne, begrænse den strøm af iltet blod.

triggers

Udløsning af et angreb varierer efter typen af ​​angina du har. Stabil angina udløser omfatter stress, rygning, udsættelse for ekstreme temperaturer og tunge måltider. Blodpropper udløse ustabil angina, og variant angina udløser omfatter medicin, der indsnævre blodkar, kokain, stress, rygning og udsættelse for kolde temperaturer.

Behandling

Angina behandlinger omfatter livsstilsændringer såsom afslappende mere, undgå store måltider, reducere stress og vedtagelse af en sund kost og motion planen. Nitroglycerin er almindeligt anvendt, fordi det slapper af og udvider blodkarrene. Yderligere medicin og medicinske procedurer kan bestilles, hvis angina-anfald ikke bringes under kontrol.


        

Udgiv min kommentar